“Νόμιζαν ότι κατάπιε φερμουάρ, ενώ ήταν η σπονδυλική στήλη του μωρού”: Σάλος με τη 13χρονη που γέννησε στη Νάξο

Η υπόθεση με την 13χρονη που γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου στη Νάξο, έχει ταρακουνήσει το Πανελλήνιο ακι έχει εγείρει πολλά ερωτήματα.

Ο παιδίατρος νόμιζε ότι η 13χρονη είχε καταπιεί φερμουάρ ενώ έβλεπε στην ακτινογραφία τη σπονδυλική στήλη του εμβρύου.

Την απόλυτη στήριξη της οικογένειας της έχει η 13χρονη μαθήτρια που γέννησε μέσα στην τουαλέτα του νοσοκομείου μη γνωρίζοντας πως είναι έγκυος.

Σε καλή κατάσταση μητέρα και βρέφος

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News» στο νοσοκομείο την εξέτασε παιδίατρος, ο οποίος δεν κατάλαβε πως η μαθήτρια ήταν έγκυος.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος: «Στο νοσοκομείο έκαναν ακτινογραφία αλλά δεν υπήρχε ακτινολόγος για να ελέγξει την ακτινογραφία. Ο παιδίατρος συμπέρανε πως επρόκειτο για τυμπανισμό και της χορήγησε την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή. Είπαν κάτι στην 13χρονη που ήταν συγκλονιστικό. Της είπαν ότι βλέπουν σαν να έχει καταπιεί κάποιο φερμουάρ. Το φερμουάρ αυτό δεν ήταν κάτι άλλο από την σπονδυλική στήλη του μωρού και τους φάνηκε σαν φερμουάρ. Το μωρό είχε ήδη πάρει τη θέση του για να γεννηθεί. Ουσιαστικά είδαν την σπονδυλική στήλη σαν φερμουάρ. Μάλιστα, τους έκανε εντύπωση όταν το είδαν. Της έδωσαν καθαρτικό για να καταπολεμήσουν τον τυμπανισμό που θεωρούσαν ότι έχει».

Πληροφορίες θέλουν η 13χρονη να αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους πως ο πατέρας του μωρού της είναι ένας συμμαθητής της. Οι συγγενείς τους πάντως εξηγούν πως δεν γνωρίζουν τίποτα.

«Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, δεν μας έχει μιλήσει ακόμα η μικρή. Λογικά είναι ντόπιος, μπορεί να είναι κάποιος από το σχολείο της. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος μπορεί να είναι», ανέφερε κάποιος από τους συγγενείς.

Οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται πάνω από το παιδί, από το οποίο προσπαθούν να μάθουν πως έφτασε στο να γεννά στις τουαλέτες ενός νοσοκομείου χωρίς να γνωρίζει πως είναι έγκυος.


Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό