«Νιώθω τυχερός που είμαι ζωντανός» – Όσα ανέφερε ο 28χρονος τραυματίας από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από την Παρασκευή ο Γιάννης, ο 28χρονος αδερφός του Δημήτρη, που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν πριν από μία εβδομάδα έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, με αποτέλεσμα να τραυματισμό των τριών Κρητικών.

«Νιώθω τυχερός που είμαι ζωντανός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια, ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα και ο φίλος τους Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην γνάθο.

«Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό.

Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει», ανέφερε ο 28χρονος σε δηλώσεις που έκανε στο Κρήτη TV.

Δείτε το video

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα