«Νιώθω λυτρωμένος»: Το πρώτο μήνυμα του 15χρονου που τον βίαζε και τον εξέδιδε ο λυράρης

Μέχρι την Παρασκευή (31/3), πήρε προθεσμία ο 66χρονος λυράρης, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό και την εκπόρνευση ενός αγοριού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ο 66χρονος λυράρης μεταφέρθηκε σήμερα (28/3) το πρωί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας ενός ανήλικου αγοριού, το οποίο φέρεται να κατηγορούσε από το 2018.

Όπως αναφέρει το Creta24, ο 66χρονος θα αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και θα ισχυριστεί ότι ουδέποτε δημιούργησε διαφορετικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία, αλλά δεν είναι καν γνώστης της τεχνολογίας.






Ακόμη, θα υποστηρίξει ότι το χρονικό διάστημα που φέρεται να τελέστηκαν οι αποτρόπαιες πράξεις, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να τις διαπράξει για λόγους υγείας.

Η πρώτη δήλωση του ανήλικου

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γεώργιος Κοκοσάλης, αποκάλυψε ότι ο ανήλικος αισθάνεται πλέον λυτρωμένος, ενώ ελπίζει ότι κι άλλα θύματα θα σπάσουν τη σιωπή τους και θα μιλήσουν για τον εφιάλτη τους.

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν !», σημείωσε ο 15χρονος.

Από την πλευρά της, η μητέρα του παιδιού ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου για να προστατευτούν και άλλα παιδιά.






Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα