Νίκος Φλωρινιώτης από το νοσοκομείο για τον καρκίνο: Αύριο ξεκινάω θεραπεία, ελπίζω να είμαι σύντομα κοντά σας

“Μάχη” με τον καρκίνο δίνει ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αφού κάνει έναν νέο κύκλο θεραπειών.

Όλοι στο πλευρό του

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη αν και καταβεβλημένος από τις εξετάσεις και τη θεραπεία δε χάνει την πίστη του και πιστεύει πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

Στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του, Μάχη, η οποία μιλώντας στο Star δήλωσε πως “είμαστε πάλι δυνατοί, όρθιοι και πιστεύουμε στον Θεό“.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star ευχαρίστησε το ιατρικό team για τη βοήθειά του, αλλά και όλους εκείνους που του έστειλαν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, ενώ του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Oπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή “νοσηλεύομαι από την Παρασκευή γιατί οι εξετάσεις μου κάτι έδειξαν και μου συστήθηκε να κάνω εισαγωγή ώστε να παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας μου από κοντά. Μετά από 6 μήνες θεραπείας ήρθε η ώρα να αλλάξω να περάσω στον δεύτερο κύκλο. Αύριο ξεκινάω την καινούργια μου θεραπεία, με τη βοήθεια του Θεού, των γιατρών και της αγάπης σας ελπίζουμε να είμαι σύντομα κοντά σας“.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης χάρηκε πάρα πολύ που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος του έδωσε κουράγιο.

Η ανάρτηση

Related posts

Προσοχή τις επόμενες ώρες – Πότε έρχεται και νέα επιδείνωση μέσα στην εβδομάδα

Ραφαήλ Παγώνης: Το παιδί-θαύμα του ελληνικού τένις κατέκτησε τον τίτλο στο Ρότερνταμ

Στην μνήμη των 57 ψυχών: Δάκρuσαν οι ουρανοί σήμερα στο τρıσάγιο για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδία