Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και μετά αυτοκτόνησε (βίντεο)

Σοκ επικρατεί στη Νίκαια, καθώς μόλις λίγα λεπτά μετά τις 08:00 έπεσαν πυροβολισμοί. Πιο συγκεκριμένα, πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στην οδό Κυζίκου 25 στη Νίκαια και το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο εκείνο διέμενε με την οικογένειά του ο γαμπρός. Για άγνωστο λόγο, και λίγες μέρες μετά τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα, μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Νίκαια.

Οι αστυνομικοί που έχουν φτάσει στο σημείο συλλέγουν μαρτυρίες για το φονικό που έγινε λίγο μετά τις 08:00. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος άντρας αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Το έγκλημα έγινε έξω από την οικία επί της οδού Κυζίκου και ο ηλικιωμένος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε με δίκαννο τον γαμπρό του.

Δείτε το ρεπορτάζ

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό