Νέο ξεκίνημα για τον συζυγοκτόνο της Κάρολαιν:Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα δώσει πανελλήνιες 2023 μέσα στη φυλακή – Η σχολή που έχει επιλέξει

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, θα πάρει μέρος στις πανελλήνιες 2023 και θα το πράξει εντός των φυλακών κι όχι σε κάποια σχολική αίθουσα, κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν, με κρατούμενους να δίνουν εξετάσεις σε σχολείο της Φωκίδας.

Τον Ιούνιο θα γίνουν οι πανελλήνιες εξετάσεις 2023 και συγκεκριμένα από την 1η μέχρι την 16η Ιουνίου, στις οποίες θα συμμετάσχει και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σκότωσε την σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς δίπλα στο βρέφος της, ενώ εν συνεχεία σκότωσε και το σκυλί της οικογένειας σκηνοθετώντας ληστεία προσπαθώντας να εξαπατήσει το πανελλήνιο.

Έτοιμος να δώσει Νομική

Ο Αναγνωστόπουλος συμπλήρωσε τα έγγραφα κι έλαβε το δικαίωμα να διαγωνιστεί για να εισαχθεί σε πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στη Νομική Σχολή. Υπήρξε μια φημολογία ότι επρόκειτο να γράψει πανελλήνιες στο Λύκειο του Λιδωρικίου, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μιλώντας στον Alpha ο Διευθυντής β’ βάθμιας εκπαίδευσης Φωκίδας, Κώστας Δούνας, ξεκαθάρισε ότι τέθηκε αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας και θα στηθεί εξεταστικό κέντρο στη φυλακή. «Θα λειτουργήσει εξεταστικό κέντρο μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα κράτησης.

Αυτό έγινε μετά από δική μας εισήγηση στο υπουργείο Παιδείας, η οποία έγινε αποδεκτή κι όρισε το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου ως εξεταστικό κέντρο. Δεν θέλουμε οι μαθητές να δώσουν εξετάσεις με τους φυλακισμένους. Κάναμε εισήγηση για επιπλέον εξεταστικό κέντρο. Θα διαγωνιστεί κανονικά στις ίδιες ημερομηνίες και ώρες στα ίδια θέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δούνας.

Ο δήμαρχος Δωρίδος, Γιώργος Καπετζώνης τόνισε: «Εγινε δεκτή η εισήγηση της β’ βάθμιας διεύθυνσης. Λειτουργεί σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές τα τελευταία χρόνια, οπότε υπάρχει υποδομή, έστω και υποτυπώδης για να δώσει εκεί εξετάσεις ο Αναγνωστόπουλος».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι κατά το παρελθόν «σε άλλη αίθουσα, σε άλλο όροφο, χωρίς καμία εμπλοκή κι επαφή με τα παιδιά είχαν δώσει εξετάσεις άλλοι κρατούμενοι, όχι το ίδιο επικίνδυνοι».

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό