Νεκρή 21χρονη στρατιώτης: Μαχαιρώθηκε από τον σύντροφο της και μετά την έκαψε μέσα στο αυτοκίνητο – Τι ανέφερε μάρτυρας

Μια 21χρονη στρατιώτης βρέθηκε νεκρή σε ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο στη Χαβάη. Ο σύντροφός της είναι πίσω από την δολοφονία, καθώς σύμφωνα με τις αρχές πρώτα την μαχαίρωσε στον λαιμό και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο όχημα.

Το συμβάν έγινε στην Χονολουλού και το πτώμα της άτυχης γυναίκας ανακαλύφθηκε περίπου στις 6:40 το πρωί της Δευτέρας μέσα στο καμένο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το Γυμνάσιο Μιλιλάνι, ανέφερε το KITV.

Χαβάη: Την μαχαίρωσε στο λαιμό και μετά την έκαψε

Στην αστυνομία ανέφεραν πως είδαν έναν άνδρα να κρατά ένα «όπλο» και ανοιγοκλείνει τις πόρτες του αυτοκινήτου λίγες στιγμές πριν πάρει φωτιά. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Οι περαστικοί τον ακολούθησαν μέχρι που έφτασε η αστυνομία και τον συνέλαβε.

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε ως Σάμιουελ Τζόουνς, κατηγορήθηκε για φόνο δεύτερου βαθμού και εμπρησμό πρώτου βαθμού. Η εγγύηση του ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η 21χρονη Laau Laulusa, εντάχθηκε στη Εθνική Φρουρά το 2019 και ήταν ειδική ανεφοδιασμού για το Τάγμα Μηχανικού της 227ης Ταξιαρχίας, την Ομάδα Μάχης της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού.

Ο θείος της, Sasoa Feagai, είπε στο KHON : «Είναι πολύ κακό γιατί ήταν ακόμα νέα, ένα όμορφο κορίτσι, πραγματικά ευγενικό και δεν της άξιζε αυτό».

«Πού είναι η αγάπη; Τι συνέβη; Είναι τόσο δύσκολο να σκεφτείς ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αλλά συμβαίνει» τόνισε.

Related posts

Σάλος με σχολείο των Τρικάλων: Μαθητές δεν γύρισαν το κεφάλι τους στους επισήμους στην παρέλαση

Χίος: Ύψωσαν στο νησί τη μεγαλύτερη Ελληνική σημαία προκαλώντας δέος και συγκίνηση

«Λύνει» τη σιωπή του ο πρώην πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο γιος μου έκλαιγε, εκείνη ήταν στον κόσμο της»