«Νέες χιονοπτώσεις! Από τις 9/12 στην Αττική θα έχουμε…» – Σήμα κινδύνου Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού των επόμενων ημερών (Video)

Παραμένει άστατος ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της χώρας τις πρωινές ώρες της Τρίτης σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Από το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν αρκετές βροχές, ενώ προς τη νύχτα και το πρωί της Τετάρτης θα κινηθούν πιο ανατολικά επηρεάζοντας τις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι λίγο πιο νότιοι, ενώ στο Αιγαίο λίγο πιο βόρειοι, όχι πάνω από 3 με 4 μποφόρ, τοπικά θα φτάσουν και τα 5. Σε ό,τι αφορά τη θερμοκρασία, στα πεδινά ο υδράργυρος θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς, ενώ στα νοτιοανατολικά τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη αρκετές θα είναι οι βροχές που θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας τις προμεσημβρινές ώρες, ενώ από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βορειοανατολικα και νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι ωστόσο θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ και θα πνέουν δυτικοί στα νότια και βόρειοι στην υπόλοιπη χώρα.

Για την Αττική, αύριο Τρίτη αναμένεται συννεφιά, με τοπικές βροχές από το βράδυ, οι οποίες μέσα στη νύχτα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται συννεφιά με τοπικές μπόρες προς το απόγευμα, που τις βραδινές ώρες θα γίνουν περισσότερες, ωστόσο θα είναι ασθενούς έως μέτριας έντασης. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το video

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»