Νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε όταν έπεσε από το παράθυρο. Ο Λόγος θα σας Σοκάρει.

Νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε όταν έπεσε από το παράθυρο στην προσπάθεια της να βγάλει μια selfie

  • Η Toni Kelly, που περιγράφεται από τους οικείους της ως μια κοπέλα «ευτυχισμένη κι όμορφη», πέθανε στο Λονδίνο.
  • Η οικογένειά της ταξίδεψε ως στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φέρει τη σωρό της πίσω στη Νέα Ζηλανδία
  • Οι φίλοι της πιστεύουν ότι έπεσε από το παράθυρο, αλλά η οικογένειά της δεν το επιβεβαίωσε
  • Η διαδικτυακή σελίδα Givealittle δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την οικογένεια με τα έξοδα κι έχει συγκεντρώσει πάνω από 34.000 ευρώ.
  • Τα χρήματα θα βοηθήσουν την οικογένεια να φέρει τη σωρό της Τόνι πίσω στο σπίτι της και να πληρώσει για τυχόν επιπλέον έξοδα

Μια νεαρή γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία πέθανε τραγικά, με τους φίλους της να  ισχυρίζονται  ότι έπεσε από ένα παράθυρο ενώ έβγαζε μια selfie.

Η Toni Kelly, η οποία περιγράφεται ως μια κοπέλα «ευτυχισμένη κι όμορφη», πέθανε στο Λονδίνο, μετά από μια σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Οι φίλοι της πιστεύουν ότι έπεσε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου προσπαθώντας να τραβήξει μια selfie φωτογραφία, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από την οικογένειά της ή από τους αξιωματούχους αστυνομικούς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Toni Kelly (φωτογραφία) η οποία  περιγράφεται ως μια κοπέλα «ευτυχισμένη κι όμορφη» πέθανε στο Λονδίνο από εγκεφαλική βλάβη.

Οι φίλοι και η οικογένεια συγκεντρώνουν τώρα χρήματα για να την φέρουν πίσω στο σπίτι της σωρό της κοπέλας κι έχουν δημιουργήσει τη σελίδα Givealittle ‘Φέρτε στο σπίτι την Toni’.

Είπαν ότι τα όργανα της Toni έχουν δωρηθεί για να βοηθήσουν ώστε να σωθούν άλλες ανθρώπινες ζωές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα βοηθήσουν την οικογένεια να φέρει την Toni σπίτι και να πληρώσει για οποιεσδήποτε πρόσθετες δαπάνες.

Ο Paige Hourigan, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος της Toni στο δημοτικό σχολείο και διατηρούσε επαφή μαζί της τα τελευταία χρόνια, δήλωσε στην Daily Mail , ότι «η κοπέλα που πάντα χαμογελούσε» ήταν «η πιο διασκεδαστική κι ευχάριστη παρέα» για όλους μας.

Η οικογένεια της Toni ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να φέρει το σώμα της πίσω στη Νέα Ζηλανδία

Οι φίλοι πιστεύουν ότι έπεσε από το παράθυρο, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από βρετανούς αξιωματούχους ή από την οικογένεια  

«Όταν ήμασταν νέοι, η Toni ήταν ένας από εκείνους τους ανθρώπους που ποτέ δεν είχε να πει κάτι κακό για κάποιον, ήταν χαλαρή και χαρούμενη.

Θυμάμαι να γελάω και να περνάω όμορφα μαζί της όλη την ώρα. Ήταν ένα ωραίο κορίτσι που σίγουρα πάντα θα θυμόμαστε – ειδικά για αυτό το χαμόγελό της ».

Δημιουργήθηκαν πολλά αφιερώματα για την Τόνι από τους φίλους της και την οικογένειά της. Ακόμη και ξένοι έδειξαν την υποστήριξή τους για την υπόθεση.

«Τόσο τραγικό. Το πιο δύσκολο πράγμα που θα μπορούσε να ζήσει κανείς ποτέ. Σας αγαπώ πολύ όλους σας. Ένας ακόμη όμορφος άγγελος που μας παρακολουθεί όλους. », έγραψε η Lisa Hankinson.

«Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε το πανέμορφο κορίτσι σπίτι σας», έγραψε κάποιος άλλος.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται στη διαδικτυακή σελίδα Givealittle, θα βοηθήσουν την οικογένεια της Τόνι με το υψηλό κόστος, ώστε να φέρει τη σωρό της πίσω στο σπίτι της στη Νέα Ζηλανδία  

Πολύς κόσμος εξέφρασε  τα συλλυπητήριά του και προσευχήθηκε για τη μνήμη της Toni.

Η αδελφή της, η Stacey Kelly, ευχαρίστησε τα κορίτσια που είχαν δημιουργήσει τη σελίδα για να φέρουν την αγαπημένη της αδερφή στο σπίτι.

«Θέλω μόνο να σας πω ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη μέχρι στιγμής ατελείωτη υποστήριξή σας.

‘Επίσης, μια τεράστια ευχαριστία που σκεφτήκατε και δημιουργήσατε αυτή την όμορφη σελίδα για το κοριτσάκι μας.

Δεν έχουμε λόγια και δε βλέπουμε την ώρα  να γυρίσουμε σπίτι».

διαφορετικό

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»