Νέα Τροπή: Οι “Βόμβες” Κατερινόπουλου για Ρούλα και Μάνο και Η Δήλωση για τα 3 Παιδιά που θα Συζητηθεί

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟ
Η εν λόγω δήλωση έρχεται από τον ταξίαρχο ε.α. Θανάση Κατερινόπουλος, ο οποίος μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο Star είπε πως «αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχών ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

«Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ»
Επιπλέον όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

«Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι» συμπλήρωσε.

ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΛΕΝΑΣ
«Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας» κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

“ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ”
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, με ένα αινιγματικό tweet προβλέπει πως η πολύκροτη υπόθεση έχει πολλά επεισόδια ακόμα και πως σε λίγες μέρες, η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου θα αποδειχθεί “σταγόνα στον ωκεανό”, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε.

Το tweet του κ. Κατερινόπουλου:

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα