Νέα Ιωνία Αττικής: Ηλικιωμένη και 7 γάτες νεκρές από φωτιά σε σπίτι

Τραγική κατάληξη είχε μια ηλικιωμένη γυναίκα, στην Νέα Ιωνία, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο σπίτι της, εξαιτίας πυρκαγιάς. Μαζί με την 80χρονη, οι πυροσβέστες βρήκαν και τις επτά γάτες της, οι οποίες κατέληξαν από τις αναθυμιάσεις.

Νέα Ιωνία: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η πρόεδρος της Φιλοζωικής Ένωσης Νέας Ιωνίας (Φ.Ε.Ν.Ι.) η Στέλλα Κόκοτζη, δυο γάτες σώθηκαν μόνο.

Στην ανακοίνωση της, η πυροσβεστική επισημαίνει τα εξής στις 5 Φεβρουαρίου: «Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία, επί της οδού Ανατολής στη Νέα Ιωνία Αττικής. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.».

Νέα Ιωνία: Η ανάρτηση της αντιδημάρχου

Η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, η Αγγελική Σακαλόγλου, επισήμανε τα εξής με αναρτήσεις της στο facebook νωρίτερα: «Δυστυχώς μόλις πριν λίγα λεπτά, ακούγοντας τις σειρήνες της πυροσβεστικής έτρεξα και είδα αυτή την εικόνα. Η γειτόνισσα μας η γιαγιά Ευρυδίκη με τις δέκα γατούλες στο σπιτάκι της δεν υπάρχει πια. Έσβησε μαζί με τα ζωάκια της. Η φωτιά είναι υπό έλεγχο. Άμεση βέβαια η παρουσία της Πυροσβεστικής αλλά δεν πρόλαβαν.

Άλλα δύο σώθηκαν. Φιλοξενούνται στο σπίτι της εθελόντριας μας Μελίνας Μαλατου.

7 δυστυχώς νεκρά.

Βρέθηκαν δύο ζωντανές γατούλες από το σπιτάκι της Ευρυδίκης. Με τη βοήθεια εθελοντών τις πήραμε. Με τις οδηγίες του γιατρού μας είναι καλά και βρίσκονται σε ζεστό μέρος στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος.».

Νέα Ιωνία: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα