Να ζήσουν ευτυχισμένοι: Ο γάμος και το ζεϊμπέκικο του 25χρονου που έμεινε παράλυτος τα Θεοφάνεια

Το ατύχημα τα Θεοφάνεια του 2021 συντάραξε την Εύβοια και ολόκληρη τη χώρα. Δύο και πλέον χρόνια μετά, ο Γιάννης που έμαθε να αγωνίζεται και να μην τα παρατά ποτέ, έζησε μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του. Ντύθηκε γαμπρός και παντρεύτηκε τη γυναίκα που δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό του. Ο γάμος τους ήταν γεμάτος παραμυθένιες εικόνες. Το ζεϊμπέκικο του γαμπρού ήταν ένα μάθημα ζωής που γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Μαθήματα ζωής από τον 25χρονο Γιάννη

Συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν την ημέρα των Θεοφανείων το 2021 βούτηξε στην Αμάρυνθο Εύβοιας να πιάσει τον σταυρό αφού είχε τάμα για τον αγαπημένο του αδελφό Στέργιο που έδινε τότε την δίκη του μάχη με την επάρατη νόσο.

Όλοι «πάγωσαν» όταν έβλεπαν τα ερασιτεχνικά βίντεο με τον 25χρονο τότε Γιάννη Δαμιανό μετά την βουτιά να μένει ακίνητος στην επιφάνεια του νερού. Η ζωή του από την στιγμή εκείνη άλλαξε, όχι όμως, η αγάπη και ο έρωτας της πανέμορφης Μαρίας που λεπτό δεν έφυγε από κοντά του.

Αντιθέτως, στάθηκε βράχος δίπλα στο παλικάρι που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο. Ο έρωτας αυτός και η αληθινή αγάπη επισφραγίστηκαν το Σάββατο 8 Ιουλίου του 2023 με την ευλογία του μυστηρίου του γάμου.

Η περιπέτεια του Γιάννη και της οικογένειας του, από εκείνο το πρωινό στην Αμάρυνθο, κράτησε μεγάλο χρονικό διάστημα. Επεμβάσεις, μήνες στο νοσοκομείο, έξοδα αμέτρητα και πόνος. Η Μαρία ήταν πάντα εκεί. Ο Γιάννης Δαμιανός, αυτοκινητιστής μέχρι τότε ακολουθώντας το επάγγελμα του πατέρα του Κωνσταντίνου έμεινε παράλυτος από το στήθος και κάτω.

Ο αδελφός του Στέργιος αλλά και η μητέρα τους Κατερίνα με προσευχή και ακλόνητη πίστη στον Θεό παρακαλούσαν νύχτα μέρα. Και ο Γιάννης βγήκε νικητής από αυτή την περιπέτεια. Χθες μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε κτήμα στην Εύβοια όπου ζει η οικογένεια, και ο Γιάννης “χόρεψε” το ζεϊμπέκικο της ζωής του.

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού