«Να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου»: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Χρονοπούλου μετά το σκάνδαλο της κακοποίησης σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Η Ελένη Χρονοπούλου, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, η οποία ήταν ομιλήτρια σε εκδήλωση του κόμματος στο Μοσχάτο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε σε συζήτησε με επίκεντρο του νέους, όπου αναφέρθηκε στη φυγή των νέων στο εξωτερικό και τόνισε την ανάγκη αλλαγής του μοντέλου διακυβέρνησης την οποία υιοθέτησαν στο παρελθόν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Χρονοπούλου είναι η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Οι πρώτες δηλώσεις της

Στην εκδήλωση μίλησε και η Ελένη Χρονοπούλου, η οποία έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χρονοπούλου παρουσίασε την πρωτοβουλία του δικτύου με το όνομα «Σύνθεση», το οποίο αφορά νέους επιστήμονες που έζησαν και εργάστηκαν στο εξωτερικό.

«Η Ελλάδα σήμερα μπορεί αν ωφεληθεί περισσότερο από ποτέ από την ενεργό συμμετοχή των Ελλήνων του εξωτερικού. Έχουμε την αντίληψη ότι βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης, αλλά και τις κοινωνικές προοπτικές στην Ελλάδα, κάποιοι από εμάς θα επιστρέψουν», δήλωσε.

Δείτε το video

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα