Ν. Αφρική: Πατέρας πέταξε την 1 έτους κόρη του από τη σκεπή για να εμποδίσει τις μπουλντόζες να κατεδαφίσουν το σπίτι του

Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται ένας πατέρας στη Νότια Αφρική, ο οποίος πέταξε την ενός έτους κόρη του από την οροφή του σπιτιού του για να εμποδίσει τις μπουλντόζες να το κατεδαφίσουν. 

Ο 38χρονος πήρε το παιδί και ανέβηκε στην σκεπή του σπιτιού του προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ενάντια στις δεκάδες κατεδαφίσεις που είχαν προγραμματιστεί στην πόλη Kwadwesi σε 60 σπίτια που έχουν χτιστεί παράνομα.

Δεκάδες άνδρες της αστυνομίας περικύκλωσαν το σπίτι και παρότι ένας εξ αυτών ανέβηκε ως τη σκεπή προκειμένου να τον μεταπείσει, εκείνος τελικώς πέταξε το μικρό κορίτσι στο έδαφος, αφού πρώτα το κούνησε αρκετές φορές κρατώντας το από τον αστράγαλο του ποδιού.

Με βάση τα δημοσιεύματα, σχεδόν 10 διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί εκεί παρότρυναν με φωνές τον απελπισμένο πατέρα να πετάξει το παιδί.

Στις εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα φαίνεται η προσπάθεια του αστυνομικού να μεταπείσει τον άντρα καθώς και η στιγμή που τρέχει να τον κρατήσει προτού πετάξει το κοριτσάκι, χωρίς όμως να έχει αποτέλεσμα αφού βρέθηκε στον αέρα.

Ευτυχώς το παιδί δεν τραυματίστηκε αφού κατάφερε να το πιάσει ένας αστυνομικός που βρισκόταν από κάτω.

Οι αρχές συνέλαβαν τον άντρα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα ενώ το παιδί επιστράφηκε στην 35χρονη μητέρα του.

Η κατεδάφιση ολοκληρώθηκε τελικά κανονικά και καταστράφηκαν 90 σπίτια τα οποία είχαν χτιστεί παράνομα σε γη που δεν ήταν ιδιοκτησία τους.

Πηγή

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»