Μυστήριο στη Λαμία: Εξαφανίστηκαν πατέρας και γιος που ταξίδευαν για Άρτα – Τι δείχνει το στίγμα των κινητών τους

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση δύο ανδρών, πατέρα και γιου, που ταξίδευαν από τη Λαμία με προορισμό την Άρτα.

Σύμφωνα με το LamiaReport, τα δύο άτομα, που αγνοούνται περίπου από το μεσημέρι της Τετάρτης, 20 Σεπτεμβρίου, ταξίδευαν με ένα μαύρο Peugeot από Λαμία για Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου.

Το χρονικό του συμβάν

Ο 65χρονος πατέρας βρέθηκε στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς ο τελευταίος είχε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας.

Ο 38χρονος είχε βγει με το αυτοκίνητό του εκτός δρόμου, και χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί σοβαρά, είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου. Με ασθενοφόρο και πάλι του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν “καθαρές” και έτσι πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά τα ίχνη τόσο του 38χρονου, όσο και του 65χρονου πατέρα του, έχουν χαθεί.

Αγνοούνται από την Τετάρτη

Η μητέρα και σύζυγος των αγνοουμένων, ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία, που έδωσε αμέσως σήμα σε όλες τις υπηρεσίες κατά μήκος της πιθανής διαδρομής αλλά και σε όμορες περιοχές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα προσδιορίζει μια αρκετά μεγάλη περιοχή κυρίως από το Γαλαξίδι και μέχρι μετά το Αντίρριο, ωστόσο οι αρχές “χτενίζουν”, όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα.

Από το απόγευμα της Πέμπτης (21/9/23) συνδρομή στις αστυνομικές υπηρεσίες παρέχουν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και τα κλιμάκια κυρίως από Φωκίδα και Ναυπακτία, ενώ στις αγωνιώδεις αναζητήσεις συμμετέχει και η 7η ΕΜΑΚ με ειδικό διασωστικό εξοπλισμό.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα