Μυστήριο με τον θάνατο της βολεϊμπολίστρια: Οι περίεργες κινήσεις πριν την πτώση και το βίντεο που κινεί υποψίες

Σοκ έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο αθλητισμό, ο θάνατος της 18χρονης βολεϊμπολίστριας Τζούλια Ιτούμα, η οποία βρισκόταν στην πόλη με την ομάδα της για τον ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Εξατσίμπασι.

Η Ιταλίδα ανερχόμενη σταρ του βόλεϊ έπεσε από το παράθυρο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, οι Αρχές της Κωνσταντινούπολης έχουν ξεκινήσει έρευνες, για το αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Οι κινήσεις πριν την πτώση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιταλίδα ανερχόμενη σταρ του βόλεϊ έπεσε από το παράθυρο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε. Μάλιστα, λίγο πριν το μοιραίο την είχαν καταγράψει οι κάμερες του ξενοδοχείου στο διάδρομο να κάθεται στο πάτωμα και να κρατάει το κεφάλι της.

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αυτοκτονία της νεαρής αθλήτριας, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ αναμένεται και η εξέταση της σορού της.

Η ομάδα της αναχώρησε σήμερα (13/4) για την Ιταλία σε κατάσταση σοκ.

Οι Αρχές αναζητούν την αλήθεια

Χθες (12/4) η ομάδα της Τουρκίας κέρδισε 3-0. Μετά τον αγώνα η Ιτούμα με την ομάδα της επέστρεψαν στο ξενοδοχείο. Στις 5 το πρωί εργαζόμενοι του ξενοδοχείου ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της.

Η συγκάτοικος της Τζούλια Βαρέλα, η οποία δεν αντιλήφθηκε τίποτα, ξύπνησε από την αστυνομία που προσπαθούσε να βρει άκρη.

Η Τζούλια Ιτούμα είχε αναδειχθεί πριν από λίγους μήνες πρωταθλήτρια Ευρώπης σε επίπεδο Νεανίδων με την Εθνική Ιταλίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @julia.ituma

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Ανατροπή, δεν έχει σχέση με κοπέλα το Nemo: «Δεν είμαι ζευγάρι με αυτό», λέει η ξανθιά καλλονή

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς