Μύρισε Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας: Άναψαν τα 24.000 φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

Σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων μπήκε απόψε η Αθήνα, καθώς το 17 μέτρων Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε στην Πλατεία Συντάγματος από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Μαζί του άναψαν συνολικά 24.000 φωτάκια τύπου Led, που σκόρπισαν αμέσως τη λάμψη και τη μαγεία τους στον κόσμο, ο οποίος γέμισε την πλατεία, δεν πτοήθηκε από τη βροχή και χάρηκε τη στιγμή, αλλά και τη μουσική εκδήλωση που προγραμμάτισε η δημοτική Αρχή.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ήταν οι οικοδεσπότες, ενώ οι φωνές του Δώρου Δημοσθένους και της Πέννυς Μπαλτατζή, συνοδευόμενοι από την Athens Big Band, γέμισαν τη βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάποιες στιγμές μάλιστα οι δύο ερμηνευτές… τραγουδώντας στη βροχή.

«Υγεία, αγάπη και επειδή τα Χριστούγεννα είναι γιορτή των παιδιών, να χαιρόμαστε τα παιδιά μας, μικροί μεγάλοι. Τα καλύτερα έρχονται», ευχήθηκε ο κ. Μπακογιάννης πριν το άναμμα του δέντρου, το οποίο «ήρθε» από το Καρπενήσι για να στολίσει την πρωτεύουσα και θα παραμείνει φωτισμένο μέχρι και τις πρώτες ημέρες του 2024.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα