«My name is Nick»: Το ντοκιμαντέρ για την καριέρα του τεράστιου Γκάλη (vid)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, έρχεται για την ζωή και την καριέρα του θρύλου του μπάσκετ Νίκου Γκάλη, την Παρασκευή 20/1.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σειρά θα λέγεται «My Name is Nick», χωρίζεται σε 12 επεισόδια (δύο κύκλους των έξι επεισοδίων), τα οποία θα ανέβουν στη συνδρομητική πλατφόρμα «Vimeo», με το πρώτο επεισόδιο να διατίθεται δωρεάν για το κοινό. Tα πρώτα έξι επεισόδια θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα στις 20 Ιανουαρίου, ενώ τα επόμενα έξι τον ερχόμενο Μάιο.

Νίκος Γκάλης: Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του και όσα θα δούμε

Όπως θα δούμε, στα 12 επεισόδια, παρουσιάζεται, μεταξύ άλλων, το ξεκίνημα του σπουδαίου αθλητή μας και η καριέρα του στον Άρη, η συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, την οποία οδήγησε στον ανεπανάληπτο άθλο του 1987, αλλά και η επίδραση που έχει γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία.

Για τον Νίκο Γκάλη μιλούν παλιοί συμπαίκτες, μεγάλοι αντίπαλοι, αλλά και φίλοι του, μεταξύ άλλων και οι Βαγγέλης Αλεξανδρής, Διαμαντής Σκόνδρας, Διονύσης Ανανιάδης, Βασίλης Λυπηρίδης, Σωτήρης Σακελλαρίου, Πέτρος Σταμάτης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Νίκος Γκάλης: Δείτε το trailer

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»