Μπροστά στην νταντά του πνίγηκε το τρίχρονο αγγελούδι-Ο πατέρας του άτυχου παιδιού είχε χάσει την μητέρα του πριν λίγο καιρό

Ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις λαμβάνει ο πνιγμός του τρίχρονου παιδιού στην Τήνο χθες καθώς, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το περιστατικό συνέβη μπροστά στην κοπέλα που το πρόσεχε!

Πώς πνίγηκε το παιδί

Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 8.30 το πρωί όταν το άτυχο αγοράκι έκατσε για να φάει το πρωινό του στο οποίο περιλαμβανόταν το σταφύλι.

Μαζί του ήταν και μια κοπέλα που οι γονείς του είχαν προσλάβει ως ένα είδος νταντάς καθώς έλειπαν στις δουλειές τους και δεν είχαν κάποιον άλλο άνθρωπο να το κρατήσει.

Όπως έγινε γνωστό, στο λαιμό του παιδιού στάθηκαν αρκετές ρώγες σταφύλι οι οποίες το έπνιξαν καθώς έφραξαν τον αεραγωγό του. Η γυναίκα μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, σε κατάσταση σοκ, έτρεξε να ειδοποιήσει τον πατέρα, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση με ποδήλατα ακριβώς κάτω από το σπίτι.

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά το συμβάν και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην οικογένεια.

Η ανάρτηση για τον θάνατό του

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα