Μπαλάσκας για Νέα Φιλαδέλφεια: «Bρείτε μου κοφτερή γωνία να βαρέσω το κεφάλι μου»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας δεν μπορεί να πιστέψει τα λάθη της αστυνομίας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Τι ανέφερε στην πρωινή εκπομπή

«Γι’ αυτό τον ντόρο που έχει γίνει, αυτό το φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας που πολλοί λένε πως ήταν το μεγαλύτερο μετά τη Λ. Ριανκούρ, δε νομίζω ότι θα περάσει έτσι απλά, με την απομάκρυνση 3-4 αξιωματικών από τις θέσεις τους, λόγω του γεγονότος ότι ήταν διοικητές τροχαίας των Εθνικών Οδών.

Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει πολλούς διοικητές της Ελληνικής Αστυνομίας διότι υπάρχουν κι άλλοι διοικητές τροχαίας, οι οποίοι πρώτον δεν απομακρύνθηκαν και δεύτερον είχαν σαφείς εντολές για διακριτική παρακολούθηση. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, όλοι το ξέρουν, όλοι το λένε», ανέφερε αρχικά στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός αναλυτής ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ ενημέρωσε τον επικεφαλής της Αθλητικής Βίας πως το κονβόι με τους οπαδούς της Ντιναμό έρχεται στην Αθήνα, ενώ μετά από πέντε λεπτά ενημερώθηκε και η ΓΑΔΑ η οποία φέρεται να έδωσε την εντολή στις δυνάμεις που ήταν εκείνη τη στιγμή στη Νέα Φιλαδέλφεια να συνοδεύσουν την ομάδα του Ζάγκρεμπ στο ξενοδοχείο της.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε: «Θέλω να με βοηθήσετε, ως δημοσιογράφοι. Να μού βρείτε εδώ, στο στούντιο, μία κοφτερή γωνία, για να βαρέσω το κεφάλι μου.

Γιατί, αυτό πρέπει να κάνουμε όταν μού λέτε ότι οι υπεύθυνοι των ομάδων – που είναι οι περισσότεροι ανώτεροι αξιωματικοί εν αποστρατεία – ενώ ενημέρωσαν, κανείς δεν είπε τι πρέπει να κάνουν. Υπάρχουν ευθύνες».

Όσο για το πού μπορεί να φθάσει η υπόθεση, υποστήριξε: «Μέχρι τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα καμπαναριά θα ηχήσουν. Χρειάζεται να πληρώσουν αυτοί που έχουν την ευθύνη για όλη αυτή την παρωδία».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα