«Μου πνiξανε την μητέρα μου, υπάρχουν πολλοί νεκροi»: Ξεσπά με λυγμούς η κόρη του θύματος στην Καρδίτσα

Η γυναίκα που δήλωσε πως η μητέρα της πνίγηκε στην καταστροφική πλημμύρα που έπληξε τον Παλαμά Καρδίτσας, μίλησε για το έγκλημα που συντελέστηκε. Η γυναίκα προκαλεί θλίψη καθώς αποκαλύπτει πως στην περιοχή υπάρχουν πολλοί νεκροί σε κάθε γειτονιά.

Σε σύνδεσή της με την εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η γυναίκα ανέφερε πως κανείς δεν πήγε για να βοηθήσει τους κατοίκους του Παλαμά. Εξιστορώντας τις δύσκολες μέρες που βιώνει, αναφέρει, επίσης, πως αυτή τη στιγμή, δεν έχουν ούτε φαΐ να φάνε.

«Θέλουμε βοήθεια», εκλιπαρεί μέσα από την εκπομπή

«Η γιαγιά ήταν 98 χρονών, γεννήθηκε το 1926. Ήταν γιαγιά κοτσονάτη. Μας την πνίξανε. Δεν προλάβαμε να βγάλουμε ούτε τα παιδιά μας. Ήρθε το νερό τόσο και ακόμα μέσα είναι η γιαγιά, ούτε την είδαμε. Δεν έμενε μόνο η μαμά μου εδώ, κάθε γειτονιά έχει δύο και τρεις μέσα στο σπίτι τους. Εγώ χθες ήμουν πάνω στην ταράτσα του σπιτιού με τα εγγόνια μου μέσα.

Βγήκαμε στην ταράτσα και μας πετούσαν από μια βάρκα νερό. Ήρθε η ΕΜΑΚ και μας πήγε στη Δημαρχία. Εκεί δεν υπήρχε κανένας να μας δώσει ένα νερό, ένα κάτι. Είχαν 10 μπουκάλια και ήταν 50 άτομα εκεί. Στην ταράτσα που ήμασταν βλέπαμε τους διπλανούς μας να φωνάζουν βοήθεια. Τη γιαγιά τη φάγανε. Είδε πολέμους, αλλά τέτοια πλημμύρα δεν ξαναείδε.

Δεν έχουμε να φάμε, δεν έχουμε νερό, δεν έχουμε κουβέρτες. Το σπίτι μου είναι 700 μέτρα μακριά από της μαμάς μου με το τρακτέρ πήγαινε εξαιτίας των νερών».

Δείτε το video

Related posts

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη