Μόνο ένας βρέθηκε να την πει στον Κανάκη: «Απεχθάνομαι τους ανθρώπους που κουνάνε το δάχτυλο»

Ο Δημήτρης Μαρέδης τοποθετήθηκε στο Breakfast @ Star όπου φιλοξενήθηκε για την κόντρα του Αντώνη Κανάκη με τους δημοσιογράφους.

Τι δήλωσε

«Νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος του, όλο αυτό το λογίδριο το οποίο έβγαλε στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Όπως δεν είμαστε όλοι ίδιοι ως άνθρωποι, έτσι δεν είμαστε ίδιοι και ως επαγγελματίες, ως δημοσιογράφοι. Εγώ απεχθάνομαι τους ανθρώπους που κουνάνε το δάχτυλο, τους ανθρώπους που μοιράζουν ευθύνες ανέξοδα, τους ανθρώπους που δεν έχουν πάει ποτέ σε έναν τόπο συμβάντος, σε μια τραγωδία.

Απεχθάνομαι αυτούς που κουνάνε το δάχτυλο!

Να δουν πραγματικά τι έχει συμβεί εκεί. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν άριστα εκεί έξω τη δουλειά τους, πασχίζουν, μοχθούν καθημερινά για να δώσουν την είδηση» είπε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης και συνέχισε:

«Το να κουνάς το δάχτυλο και να κάνεις τον τιμητή των πάντων από ένα ζεστό πλατό και μία ζεστή πολυθρόνα είναι απαράδεκτο. Το λέω εγώ που δεν κουνούσε το δάχτυλο στον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του όταν έγινε το γεγονός με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Δεν θα πρέπει να εκμεταλλεύεται μια δημόσια συχνότητα για να κάνει λαϊκισμό. Ο λαϊκισμός είναι ο εχθρός της δημοκρατίας, δεν είναι ο δημοσιογράφος που τα παπούτσια του κολλάνε στις πυρωμένες λαμαρίνες για να βγάλει το ρεπορτάζ».

Related posts

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία: Με τον χειρότερο τρόπο νεκρή 29χρονη Αξιωματικός εντός στρατοπέδου

Επιτέλους, έπρεπε να γίνει: Είναι οριστικό, τόσα χρόνια θα «τρώνε» όσοι κλείνουν τη ΛΕΑ ή τρέχουν πάνω από το όριο

Κλαίει ο ουρανός πάνω από τη Λαμία: Όλοι στα μαύρα για τον 20χρονο Κωνσταντίνο, το σπαρακτικό αντίο της μάνας