Μητέρα Τοπαλούδη: «Την ημέρα που έγινε η ταφή της έμαθα για παλαιότερο βιασμό του παιδιού μου»

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει για τον άδικο χαμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη από τη Ρόδο. Ο ομαδικός βιασμός και η φρικτή δολοφονία της ήρθαν στο φως με τη μητέρα της να κοιτά στα μάτια τους βασανιστές του παιδιού της.

Η μητέρα-σύμβολο για την Ελλάδα

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την αρχειοθέτηση της δικογραφίας για τον ομαδικό βιασμό της κόρης της.«Την ημέρα που έγινε η ταφή του παιδιού, εκείνο το βράδυ έμαθα για τον βιασμό του παιδιού. Δεν ήξερα τίποτα. Απλώς, αυτή η συγκεκριμένη φίλη… μου έδωσε και τα ονόματα των βιαστών, τα δύο ονόματα των βιαστών που τα είχε βρει η Ελένη» σημείωσε σχετικά.

Η 24χρονη φίλη της είχε αναφέρει πως ένα βράδυ, κατά τη διάρκεια διασκέδασης σε νυχτερινό κέντρο στο νησί, η Ελένη γνώρισε τα εν λόγω άτομα, τη μετέφεραν στο σπίτι της και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης. Η 24χρονη ως μάρτυρας είχε αναφερθεί στο περιστατικό της 3ης Δεκεμβρίου 2018 και είχε επισημάνει ότι η δολοφονηθείσα φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε μια υπόθεση βιασμού εις βάρος της. Είχε τονίσει μάλιστα ότι δεν είχε κάνει μήνυση διότι, όπως της έλεγε, φοβόταν ότι θα της κάνουν κακό.

Τα λεγομενα της μητέρας της

Σύμφωνα με την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, όταν η κοπέλα πήγε να καταγγείλει το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, δεν είχε σωστή αντιμετώπιση από τους αστυνομικούς.

«Πήγε και κατήγγειλε στην αστυνομία και βρήκε το παιδί μου κλειστή πόρτα. Της είχαν πει να πάει να ψάξει να βρει το βίντεο! Η Ελένη δηλαδή να κάνει τον ντετέκτιβ, αν είναι δυνατόν! Αυτοί δολοφόνησαν το παιδί μου… Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους το παιδί μου θα ήταν ζωντανό. Βασικά, θα το έπαιρνα από αυτό το βρωμονήσι», τόνισε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Να ανακινηθεί από την αρχή αυτό το θέμα γιατί με καίει και με τρώει και με βασανίζει και δεν μπορεί επειδή το παιδί μου δεν είναι ζωντανό να μείνει στο συρτάρι κλεισμένο» ζήτησε η Κούλα Τοπαλούδη.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα