Μητέρα που πενθεί τον θάνατο του γιου της έβαλε ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο στον τάφο του! Τώρα της ζητάνε να το βγάλει!

Η Stephanie Brownie, καταρρακώθηκε όταν της είπαν να αφαιρέσει το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που η ίδια είχε τοποθετήσει στην τελευταία κατοικία του νεογέννητου παιδιού της, Oscar ο οποίος πέθανε το 2010.


Η -σε προχωρημένο στάδιο- εγκυμονούσα μητέρα, που έχει ήδη άλλα 2 παιδιά, επισκέπτεται τον Oscar τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για τα τελευταία 7 χρόνια και πάντα διακοσμεί τον τάφο του στο νεκροταφείο Earlham Cemetery του Norwich σε ειδικές περιπτώσεις όπως τα γενέθλια και τα Χριστούγεννα.

Όμως, το συμβούλιο του Norwich ζήτησε από την Stephanie να αφαιρέσει τον στολισμό που έκανε στον τάφο.

Η Stephanie ανέφερε πως ο πρώην άνδρας της, ο πατέρας του Oscar, έλαβε ένα γράμμα που έλεγε ότι το δέντρο έπρεπε να αφαιρεθεί γιατί οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν το θεωρούσαν πρέπον και τους δόθηκε διορία 13 μέρες να το αφαιρέσουν.


“Η 4 ετών κόρη μου, Ola λατρεύει τον Oscar. Εάν δεν πάμε στον τάφο του για να τον “χαιρετίσουμε” τότε αρχίζει και κλαίει και αλήθεια δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να κατεβάσουμε το δέντρο από τον τάφο του Oscar” είπε η Stephanie στο Norwich Evening News.

“Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για τον Oscar. Δεν είναι εδώ για να ανοίξει τα δώρα του μαζί μας, έτσι στολίζω τον τάφο του. Το κάνω μόνο τα Χριστούγεννα, τότε με πιάνει η τρέλα, αλλά και το Halloween και στα γενέθλιά του.”


“Είναι μόνο 4 φορές την εβδομάδα, ο τάφος είναι πάντα καθαρός. Δεν ενοχλεί κανέναν”.

Η Stephanie τελικά έβγαλε το δέντρο ενάντια στη θέληση της, όμως είπε ότι το έκανε για να μην έχει το στρες, αφού είναι και πάλι έγκυος στο τέταρτο παιδί της.


Credits: Dailymail.co.uk

Επεξεργασία-Μετάφραση: Kamarini.com

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»