Μητέρα έντυσε τον γιο της «ζόμπι» να τρώει μυαλά στη φωτογράφιση για τα γενέθλια του αλλά η ιστορία πίσω από αυτό είναι συγκινητική

Ο μικρός Phoenix χαμογελάει μπροστά στην κάμερα γιορτάζοντας τα πρώτα του γενέθλια με μια φωτογράφηση με θέμα τα ζόμπι.

Αλλά η μητέρα του Amy Louise, από τη Brisbane, δέχθηκε άσχημες κριτικές από τότε που έβγαλε τις φωτογραφίες με “αίματα” στο κεφάλι του λόγω του θέματος της φωτογράφισης.

Αυτό που οι σχολιαστές δεν γνώριζαν ήταν η ιστορία πίσω από αυτές τις φωτογραφίες.

Όταν γεννήθηκε ο μικρός, τον Οκτώβριο του 2015, γλίτωσε από θαύμα χάρη στην άμεση επέμβαση των γιατρών, αφού ο Phoenix δεν είχε καρδιακό παλμό.

“Από τη στιγμή που οι γιατροί μου είπαν ότι ο πλακούντας μου είχε αποκολληθεί και δεν άκουγαν τον χτύπο της καρδιάς, προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη,” είπε η μητέρα στην Daily Mail Australia.

“Θυμάμαι ότι ένιωσα τρομαγμένη αλλά αισιόδοξη.”

“Αλλά όταν τον έβγαλαν έξω και δεν έκλαψε, η καρδιά μου έσπασε. Δεν ένιωσα λύπη, ένιωσα θυμό.”

Η νεαρή μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της Gary Wilkinson καταρρακώθηκαν αφού είχαν πεισθεί ότι ο γιος τους πέθανε επειδή δεν ανέπνεε – ενώ οι γιατροί προσπάθησαν απεγνωσμένα να τον επαναφέρουν στη ζωή.

“Ήξερα ότι ήταν νεκρός, ήξερα ότι είχε φύγει,” είπε η μητέρα.

“Τους άκουγα να προσπαθούν να τον επαναφέρουν και τον χρόνο να περνάει και όλοι μας να αποθαρρυνόμαστε όλο και περισσότερο.”

“Ήταν νεκρός, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Όταν ο γιατρός κάθισε δίπλα μου, και του είπα ‘Έχει φύγει, έτσι δεν είναι; Είναι νεκρός.’”

“Ο γιατρός μου έσφιξε το χέρι για να προσπαθήσει να μου δώσει κουράγιο αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν απαίσιο συναίσθημα. Απλά συνέχισα να βλέπω αυτό το μικροσκοπικό λευκό φέρετρο να αναβοσβήνει μέσα στο μυαλό μου, καθώς άρχισα να επεξεργάζομαι αυτό που μόλις συνέβη.”

Κάποια στιγμή ακούστηκε μια νοσοκόμα που φώναξε: “Έρχεται πίσω!”

“Ήταν τα μακρύτερα και τα πιο απαίσια 13 λεπτά της ζωής μου,” είπε.

Ο μικρός Phoenix αποδείχθηκε ότι ήταν ένας μικρός μαχητής όταν ήρθε πίσω στη ζωή, στις 31 Οκτωβρίου.

“Οι νοσηλευτές και οι γιατροί έτρεχαν πανικόβλητοι.”

“Δεν μας άφησαν να τον κρατήσουμε. Περίμενα ώρες και δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε στο μωρό μου. Ήταν πραγματικά βασανιστικό.”

“Όταν με πήγαν στο δωμάτιό μου, σκέφτηκα ότι θα τον δω, αλλά δυστυχώς αρρώστησα κι έτσι δεν θα τον έβλεπα για λίγες μέρες.”

“Ήμουν θυμωμένη και δεν ήθελα να μιλήσω με κανέναν. Δεν ήθελα κανέναν επισκέπτη, δεν ήθελα κανέναν να έρθει να με δει.”

Τέσσερις μέρες αργότερα, επετράπη στην Amy να κρατήσει για πρώτη φορά το «θαύμα» της.

“Όταν τον κρατούσα για πρώτη φορά, ο κόσμος μου άλλαξε,”είπε η Amy.

“Ο κόσμος μου έγινε φωτεινός επειδή ο μικρός μου άγγελος ήταν στην αγκαλιά μου.”

“Ήμουν η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο που κατάφερα να κρατήσω αυτό το πολύτιμο αγόρι. Ήταν ολόκληρος ο κόσμος μου.”

Γιορτάζοντας τα πρώτα του γενέθλια, η μητέρα είπε ότι σκέφτηκε να κάνει μια φωτογράφιση με θέμα το ζόμπι για τον Phoenix γιατί πίστευε ότι ήταν το κατάλληλο μετά από όλη αυτή τη δοκιμασία.

“Τι καλύτερο από μια τούρτα με θέμα το ζόμπι να καλύπτει το μικροσκοπικό μωρό που γεννήθηκε νεκρό και έπειτα ζωντάνεψε,” είπε.

Αλλά η Amy είπε ότι δέχθηκε κριτική από τις μαμάδες του Facebook, αφού οι “άσεμνες και προσβλητικές” φωτογραφίες της δεν είχαν καλές αντιδράσεις όταν μοιράστηκαν στα social media.

“Ήξερα ότι θα συμβεί, αλλά η έκταση του πραγματικά με συγκλόνισε,” είπε.

“Μου είπαν ότι ήμουν κακή μητέρα, ότι επρόκειτο να βλάψει την ψυχική του υγεία.”

“Μου είπαν ότι δεν έπρεπε να κάνω αστεία με τέτοια φρικτά πράγματα και μια γυναίκα μου είπε επίσης: “Αν είχατε χάσει το γιο σας τότε ίσως να γνωρίζατε το πώς νιώθει κάποιος μετά απ’ αυτό.”

“Τότε αφαιρέθηκαν οι εικόνες μου από δύο ομάδες μαμάδων αφού χαρακτηρίστηκαν ως ακατάλληλες και φρικιαστικές Με συγκλόνισε η επίθεση που δέχθηκα μετά από όσα είχαμε περάσει.”

Η Amy έχει απαντήσει στους χρήστες που σχολίασαν αρνητικά, λέγοντας ότι οι μητέρες δεν θα έπρεπε να την κρίνουν τόσο γρήγορα.

“Νομίζω ότι οι σχολιαστές πρέπει να μάθουν ότι οι απόψεις τους δεν έχουν σημασία και δεν πρέπει να σπαταλούν την ενέργειά τους για να γράφουν τις σκέψεις τους σε ό,τι δεν τους αρέσει,” είπε η Amy.

“Ο κόσμος είναι τόσο μίζερος στις μέρες μας. Θα ήθελα να πω σε αυτές τις “τέλειες μαμάδες” να κάνουν ένα βήμα πίσω και να σταματήσουν να κρίνουν τους άλλους για τις επιλογές τους. Δεν σας επηρεάζουν, γι’ αυτό μην μιλάτε.”

“Όταν σβήνετε το κερί κάποιου άλλου, αυτό δεν κάνει τη δική σας λάμψη φωτεινότερη. Όπως λέει και μια παλιά παροιμία: “Αν δεν έχετε τίποτα ωραίο να πείτε, τότε καλύτερα να μην πείτε τίποτα.”

διαφορετικό

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα