«Μην τρελαθούμε πια…»: Κόλαφος ο Γιάννης Καλλιανός με τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τα άφυλα παιδιά

Θύελλα αντιδράσεων, προκάλεσαν οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου, σχετικά με τα λόγια της με τα άφυλα παιδιά, με αρκετούς να αντιδρούν και τον Γιάννη Καλλιάνο να τοποθετείται επί της δήλωσής της.

Ο γνωστός βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος επεσήμανε, ότι κατά την άποψή του κάθε παιδί είναι έμφυλο, αλλά φυσικά αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον ανάλογα με τις ερωτικές του προτιμήσεις.

Η αναφορά Καλλιάνου για τις δηλώσεις της Παπαρίζου

«Με απόλυτο σεβασμό προς την κ. Παπαρίζου, την οποία εκτιμώ αλλά και παρακολουθώ ως καλλιτέχνιδα, η δήλωση της ότι «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» είναι τουλάχιστον ατυχής διότι δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Όταν περίπου στον 4° μήνα κυήσεως οι γονείς επισκέπτονται τον ιατρό τους, τους λέει με χαρά ότι το παιδί τους είναι κοριτσάκι ή αγοράκι. Στη συνέχεια, όταν μετά τη γέννηση ενός παιδιού οι γονείς πηγαίνουν στο ληξιαρχείο, εκεί σημειώνεται : Άρρεν ή θήλυ.

Άφυλο παιδί δεν υπάρχει, δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει ποτέ. Άλλο το φύλο ενός παιδιού λοιπόν και άλλο οι σεξουαλικές του προτιμήσεις μόλις μεγαλώσει και καταλάβει τον εαυτό του.

Μην τρελαθούμε πια σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε».

Δείτε την ανάρτηση:

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»