Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Θα ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ»

O γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος ευχήθηκε για την εορτή των Χριστουγέννων μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με μια χιουμοριστική ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Δημητρακόπουλος, με την προφορά του κατά τις δηλώσεις του μετά την απόφαση της βελγικής δικαιοσύνης για παραμονή της Εύας Καϊλή στη φυλακή είχε προκαλέσει πληθώρα χιουμοριστικών σχολίων στα social media.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Διαβάστε όσα είπε

«Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω ότι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e)και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ(Jamais).Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόνης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμή για χιούμορ, σχόλια, ειρωνεία» γράφει ο γνωστός ποινικολόγος. Ο νέος αυτός αστεϊσμός είναι βέβαιον πως θα αποτελέσει αντικείμενο καινούριου κύκλου αναφορών και αναμένεται τα πληκτρολόγια να πάρουν «φωτιά».

Σημειώνεται ότι στην ακροαματική διαδικασία απορρίφθηκε το αίτημα της Ελληνίδας ευρωβουλευτού σχετικά με την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι και χωρίς ηλεκτρονικές συσκευές επομένως θα κάνει Χριστούγεννα στη φυλακή.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Δείτε την ανάρτηση του

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα