Μετά τη Μακρυπούλια τώρα και η Σολωμού: “Καλά δεν με ξέρετε;” – Ξεσπά δημόσια κατά της αεροπορικής εταιρίας

Είναι ξεκάθαρο στους κανονισμούς πως τα κατοικίδια «πετούν» με βιβλιάριο,όμως η Μαρία Σολωμού καταγγέλλει δημόσια την sky express.

Ο ντόρος με τη Μακρυπούλια

Ο ντόρος με την Ζέτα Μακρυπούλια και την Sky Express καλά κρατεί και αρκετός είναι ο κόσμος που έχει κράξει την παρουσιάστρια στα social media.Εμείς την άποψή μας την έχουμε εκφράσει, πως η Ζέτα Μακρυπούλια δηλαδή κατάφερε, άθελά της, να κάνει την καλύτερη διαφήμιση στην αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια έχει και υποστηρικτές σ’ όλο αυτό και μια από αυτές είναι η Μαρία Σολωμού, η οποία βγήκε να πει και εκείνη την δική της εμπειρία.

Η ιστορία της Σολωμού

Όπως επεσήμανε η Μαρία Σολωμού, θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη ωστόσο της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν γνώριζε ότι πρέπει να υπάρχει στις πτήσεις εσωτερικού. «Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού» είπε αρχικά.

Η Μαρία Σολωμού συνέχισε: «Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω.

Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δεν με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω “δεν με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε; Επίσης μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω “αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;”. Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές».

Η απάντηση της εταιρίας

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως η κυρία Σολωμού πιάνεται αδιάβαστη, αφού αναφέρεται στους κανονισμούς της ετιαρειας πως σκυλιά και γάτες ταξιδεύουν ΜΟΝΟ με βιβλιάριο, όπως σας παρουσιάζουμε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Και επίσης κάπου εδώ να σας ξεκαθαρίσουμε πως τα stories σας δεν αποτελούν απειλή για κανέναν, απλά επειδή είστε επώνυμες. Στην Ζέτα Μακρυπούλια άλλωστε αυτό γύρισε μπούμερανγκ, οπότε σταματήστε αυτή την αηδία να απειλείτε με stories.

Related posts

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγο – Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία