Μεσολόγγι: «Θυμήθηκε» ο κρεοπώλης – Η πρώτη αντίδραση όταν έμαθε ότι βρήκαν τη σορό του Μπάμπη – «Μετανιώνω που δεν είπα την αλήθεια από την αρχή»

Με τον πλέον τραγικό τρόπο μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Ο 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Δευτέρας (22/1) σε ελώδη περιοχή στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, ενώ ο 50χρονος κρεοπώλης και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η αντίδραση του κρεοπώλη όταν έμαθε πως βρέθηκε

Βασικός κατηγορούμενος θεωρείται ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος δεν ομολογεί το έγκλημα. Τη Δευτέρα, ημέρα εντοπισμού της σορού, ήταν στον ανακριτή από τις 6 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Ενώ απολογούνταν, εντοπίστηκε η σορός και μόλις ενημερώθηκε, ήταν και η μόνη στιγμή της ανάκρισης που «έσπασε», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με το Action 24 μόλις ο κρεοπώλης ενημερώθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη ξεφύσησε και κοίταξε προς τον ουρανό. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αυτή ήταν και η μόνη στιγμή που ο κρεοπώλης «έσπασε» κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα