Μεγαλείο Σκλαβενίτη: Κίνηση ανθρωπιάς με δωροεπιταγές από την αλυσίδα – Το ευχαριστώ των εργαζόμενων

Η γνωστή αλυσίδα Σκλαβενίτης, έκανε μια κίνηση ανθρωπιάς για μια ακόμη φορά στην Ξάνθη, η οποία διέθεσε δωροεπιταγές στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η σημαντική κίνηση της αλυσίδας

Η ΟΚΑΞ αγκαλιάζει με τις δράσεις της δεκάδες άπορους συμπολίτες, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ο «Σκλαβενίτης» είναι μια από τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ΟΚΑΞ, προσφέροντας αντίστοιχες δωροεπιταγές και στο παρελθόν.

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης έσπευσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της και δημόσια, τονίζοντας πως με τις επιταγές αυτές θα προμηθευτεί είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που διατηρεί. Υπενθυμίζεται πως όλοι οι πολίτες που θέλουν να στηρίξουν την ΟΚΑΞ μπορούν να το πράξουν προσφέροντας τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά τα οποία θα ανακουφίσουν οικονομικά ασθενέστερους πολίτες της Ξάνθης.

Το ευχαριστώ στον Σκλαβενίτη

Μια ανάρτηση σχετικά με τον Σκλαβενίτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες σχετικά με το Δώρο Χριστουγέννων που δίνεται (μπορεί κι όχι) από όλες τις επιχειρήσεις της χώρας αυτές τις μέρες!

Συγκεριμένα μια κοπέλα στο Twitter αναφέρθηκε στην κίνηση ανθρωπίας που έκανε η αλυσίδα Σκλαβενίτης! Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω: «Επειδή πολλοί εργοδότες στην Ελλάδα είναι κλέφτες και τσιγκούνηδες, ας πούμε και κάτι για αυτούς που είναι έντιμοι και σωστοί.

Ο Σκλαβενίτης πλήρωσε στον πατέρα μου το δώρο Χριστουγέννων που ορίζει ο νόμος στις 17/12 και παράλληλα του έδωσε επιπλέον δώρο 200 ευρώ + 100 ευρώ ψώνια»

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»