«Με βίασε… γιατί έπιασα δουλειά»: Η σοκαριστική μαρτυρία της 45χρονης που κακοποίησε ο σύζυγός της

Μια γυναίκα, από το Κερατσίνι, τους τελευταίους μήνες, ζούμε μια κόλαση, δίπλα στον 43χρονο σύζυγος της, οποίος χθες το βράδυ της επιτέθηκε με μαχαίρι στο πρόσωπο, αφού πρώτα την ξυλοκόπησε και τη βίασε.

Η 45χρονη μίλησε στο protothema.gr, για την κατάσταση που βιώνει με τον 43χρονο, να την κακοποιεί συστηματικά και την έχει ξυλοκοπήσει επανειλημμένα με αφορμή ότι εκείνη ξεκίνησε να εργάζεται.

Όπως ανέφερε, είχε κάνει πολλές προσπάθειες να ξεφύγει από τη «φυλακή» στην οποία την κρατούσε, ζητώντας διαζύγιο. Ωστόσο, δεν βρήκε υποστήριξη από τους γονείς της, οι οποίοι την πίεζαν να μείνει μαζί του.

Η αποκάλυψη της 45χρονης

Για τον τελευταίο περιστατικό ανέφερε: «Το έχει κάνει πάρα πολλές φορές αυτό που έκανε χθες. Το είχε κάνει και όταν μέναμε στη Σαντορίνη, αλλά οι γονείς μου τότε, στους οποίους είχα μιλήσει, δεν με βοήθησαν. Αντιθέτως, μου έλεγαν πως δεν πρέπει να τον αφήσω. Δεν περίμενα κάτι άλλο γιατί δεν είχα καμία υποστήριξη από την οικογένειά μου».

«Πήγαμε στους δικούς μου για να βρούμε μια λύση. Εγώ του έλεγα πως θέλω να πάρουμε διαζύγιο, θέλω να φύγει από το σπίτι. Οι δικοί μου έλεγαν πως αυτός έχει δίκιο και πως δεν πρέπει να τον αφήσω γιατί δουλεύει και φέρνει τα λεφτά στο σπίτι. Άρχισε να με εκβιάζει πως θα πάρει το παιδί και θα φύγει, πως δεν θα ξαναδώ το παιδί. Και μετά με χτύπησε και με βίασε. Με βίασε και παρά φύσιν. Ο λόγος είναι ότι έχω πιάσει δουλειά. Δεν με αφήνει να ανεξαρτητοποιηθώ.

Είναι μια καθημερινή, ψυχολογική βία, αλλά και σωματική. Εδώ και ένα μήνα έχει πάρει το παιδί μόνος του και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Μου παίρνει το κινητό, τα λεφτά. Και με κακοποιεί συστηματικά. Με έχει εθίσει στο αλκοόλ, στα αντικαταθλιπτικά και στα ψυχοφάρμακα. Και, μάλιστα, με πηγαίνει ο ίδιος να τα παίρνω», τόνισε η 45χρονη μητέρα, περιγράφοντας όσα έζησε τον τελευταίο καιρό με θύτη τον 43χρονο σύζυγό της.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα