Με λευκά τριαντάφυλλα, σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Απαρηγόρητος ο πατέρας της 12χρονης που έσβησε από τροχαίο στην Καλλιθέα

Απαρηγόρητος ο πατέρας της 12χρονης που έχασε τόσο νωρίς και άδικα τη ζωή της και ο κόσμος την αποχαιρετά με λευκά τριαντάφυλλα.

Απαρηγόρητος ο πατέρας

Απαρηγόρητος είναι ο πατέρας της 12χρονης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην Καλλιθέα. Το 12χρονο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο πόνος για την οικογένεια του είναι αβάσταχτος.

Ο πατέρας της 12χρονης με καταγωγή από τον Πόντο, βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2000 και ήρθε για να εργαστεί και να μεγαλώσει τα παιδιά του. Μίλησε στο protothema.gr για τις δύσκολες ώρες και το δράμα που βιώνουν.

«Δεν υπάρχει παρηγοριά σε αυτό το δράμα που ζούμε. Νιώθω ότι η καρδιά μου είναι γεμάτη «αγκάθια». Κι εγώ κι η οικογένειά μου θα ζούμε για πάντα με αυτό τον πόνο μέσα μας, μέχρι να πεθάνουμε. Πονάει η ψυχή μου αλλά πρέπει να βρω τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου γιατί έχω άλλα δύο κοριτσάκια και τη γυναίκα μου, που με χρειάζονται αυτή τη στιγμή. Το αμάξι χτύπησε το κοριτσάκι μου μπροστά στα μάτια της αδερφής της και αυτή η εικόνα δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει από τη μνήμη της. Κλαίμε συνέχεια, είναι μεγάλος ο πόνος αλλά πρέπει να σταθώ στην οικογένειά μου » δήλωσε αρχικά.

 «Η εικόνα δεν θα σβήσει ποτέ από τη μνήμη της αδερφής της»

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδάκι η κόρη μου, αλλά άτυχο. Είμαι από τον Πόντο και ήρθα στην Ελλάδα γιατί πάντα, μου έλεγε ο πατέρας μου «Η πατρίδα μας είναι η Ελλάδα και να πας εκεί να μείνεις». Και αυτό έκανα. Σπούδασα, βρήκα δουλειά, έκανα οικογένεια, απέκτησα τρία παιδιά με τη σύζυγό μου, κι όλα αυτά εδώ στην Ελλάδα , πραγματοποιούσα τα όνειρά μου στην Ελλάδα. Και τώρα, ένας ατελείωτος πόνος. Δεν υπάρχει παρηγοριά σε αυτό το δράμα που ζούμε. Πιστεύω στη δικαιοσύνη», είπε κλείνοντας ο πατέρας της 12χρονης.

Το protothema.gr παρουσίασε βίντεο-ντοκουμέντο από την πορεία του ΙΧ αυτοκίνητου ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν αυτό πέσει πάνω στη 12χρονη.

Στα πλάνα διακρίνεται το κίτρινο Smart να κινείται με μεγάλη ταχύτητα επί της λεωφόρου Θησέως, στο ρεύμα προς λεωφόρο Ποσειδώνος.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα