Μαζί στην ζωή μαζί και στον θάνατο: Θρήνος στα Τρίκαλα με τον θάνατο του 38χρονου Βασίλειος Μποΐτσης μαζί με την σύζυγο του – Σκοτώθηκαν σε τροχαίο, αφήνουν ένα μικρό παιδί πίσω

Ο 38χρονος αρχιφύλακας Βασίλης Μποΐτσης  και η σύζυγός του σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας. Ο Μποΐτσης υπηρετούσε στον στρατό και αφήνει πίσω του ένα μικρό παιδί.

Η κηδεία έγινε την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας Τρικάλων.

Αφήνει πίσω του την κόρη του ΣΩΤΗΡΙΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ, τον ΠΑΤΕΡΑ: ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΟΪΤΣΗ, λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Σημ. Η σορός μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας Τρικάλων την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 και ώρα 10:15 π.μ.

Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων αποχαιρετά τον Βασίλη Μποΐτση:

Ο άτυχος 38χρονος τη φετινή χρονιά παρακολουθούσε ειδικότητα στον τομέα Μηχανολογίας στη Γ´ τάξη στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων και η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του Διδακτηρίου εξέδωσε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Ένα πολύ δυσάρεστο νέο μας λυπεί βαθύτατα τις τελευταίες δύο ημέρες. Ο Βασίλης Μποΐτσης, που τη φετινή χρονιά παρακολουθούσε ειδικότητα του τομέα Μηχανολογίας στη Γ´ τάξη του σχολείου μας, και η σύντροφός του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Παρασκευή 7/4/23.

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις στιγμές που το νήμα της ζωής κόβεται τόσο αναπάντεχα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για τη μεγάλη τους απώλεια. »

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»