Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο! Νεκρός ο σύντροφος της τηλεπερσόνας που αυτοκτόνησε

Λίγες εβδομάδες μετά την αυτοκτονία της τηλεπερσόνας Sophie Gradon που βρέθηκε νεκρός ο σύντροφός της Aaron Armstrong.
Ο Aaron Armostrong βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Blyth, στο Northumberland, λίγες εβδομάδες μετά την αυτοκτονία της συντρόφου του Sophie Gradon.

O 25χρονος ήταν συντετριμμένος από τον χαμό της Sophie Gradon. «Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ και η καρδιά μου θα είναι δική σου μέχρι τη μέρα που θα σε συναντήσω πολύ σύντομα άγγελέ μου οπότε κράτησε μια ζεστή θέση για μένα στο κρεβάτι» έγραψε λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε πως ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος και αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα αίτια.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το χαμόγελο. Σε αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου. Θα είσαι για πάντα ο κόσμος μου». Συγγενείς και φίλοι που γνώριζαν το ζευγάρι αποτίουν φόρο τιμής στον 25χρονο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η αυτοκτονία της Sophie Gradon
Η έρευνα για τον θάνατο της Sophie ξεκίνησε στις 27 Ιουνίου. Πιστεύεται ότι έδινε μάχη με προβλήματα ψυχικής υγείας. Κάτι που όπλισε το χέρι της για να βάλει τέλος στη ζωή της.


«Δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Sophie Gradon. Θα ετοιμαστεί έκθεση για τον ιατροδικαστή» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Northumbria. Sophie GradonSophie Gradon
Οι φίλοι της Sophie Gradon αποκάλυψαν ότι έπασχε από κατάθλιψη και άγχος. Η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες εβδομάδες από οικονομικά ζητήματα. Πολλοί celebrities και φίλοι της αποτίουν έκτοτε φόρο τιμής στην 32χρονη που έβαλε τέλος στη ζωή της.

Πηγή: Dailymail

via

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»