Μαύρη πρωτοχρονιά για την 25χρονη Μαριλένα: Πέθανε πριν την πρωτοχρονιά – Χαροπαλεύουν το 3 μηνών μωρό και ο σύντροφος της

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, το τελευταίο θύμα στην άσφαλτο, ήταν η 25χρονη Μαριλένα Κωνσταντινίδου. Πιο συγκεκριμένα, η Λεμεσός θρηνεί τον θάνατο της άτυχης κοπέλας.

Το δυστύχημα συνέβη στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 22χρονος σύντροφός της και κινούνταν στο δρόμο Ακρωτηρίου–Κολοσσίου, σε περιοχή που εμπίπτει στις Βρετανικές Βάσεις, για άγνωστη αιτία βγήκε εκτός ελέγχουεξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε χαντάκι, έχοντας χτυπήσει πρώτα στα δέντρα στην άκρη του δρόμου.

Τροχαίο Λεμεσός: Το τελευταίο θύμα στην άσφαλτο

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και το τριών μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά, όπως και ο νεαρός πατέρας, ενώ η 25χρονη σκοτώθηκε ακαριαία. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία της Λεμεσού (ΓΝ και Μακάρειο) και σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ η κατάστασή τους είναι σοβαρή (o 22χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση), αλλά ευτυχώς και οι δύο είναι μάλλον εκτός κινδύνου.

Στη σελίδα της Μαριλένας στο facebook, ήδη έχουν αναρτηθεί τα πρώτα μηνύματα από φίλους της μετά τη γνωστοποίηση της τραγικής της απώλειας…

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα