Μαύρη μέρα για τον αθλητισμό: Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος πρωταθλητής στίβου

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης όταν το όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος και κινείτο στην μίνι περιμετρική, στο ρεύμα προς Ταμπάχανα, εξετράπη της πορείας του στο ύψος του αρχαίου υδραγωγείου και χτύπησε στο διαχωριστικό διάζωμα.

Πάτρα: Νεκρός αθλητής σε τροχαίο

Αποτέλεσμα ήταν λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης να χάσει την ζωή του ο νεαρός οδηγός. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον αργά.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού από τα συντρίμμια χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής που έφθασε στο σημείο με τρία οχήματα και 8 άνδρες.

Ο νεκρός του τροχαίου είναι ο πρωταθλητής στίβου Ντένις Γκιούρα αθλητής στην ομάδα του Εσπερου από το 2004, με σημαντικές διακρίσεις υπήρξε νικητής τα τελευταία χρόνια στα Run Greece Πατρας.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν μεγάλη όπως φαίνεται από ανάρτησή του το 2020 όταν έγραφε «με όπλα τα πόδια και την δίψα για επιτυχίες που δεν αδειάζουν ποτέ από σφαίρες…». Το προφίλ του στο Facebook είναι, εξάλλου, γεμάτο από φωτογραφίες από τη συμμετοχή του σε αγώνες και προπονήσεις.

Οι συγγενείς, οι φίλοι, ο προπονητής του αλλά και η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του.

Δείτε φωτογραφίες:

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»