Μαύρη μέρα για το μπασκέτ και τον αθλητισμό: Έφυγε από την ζωή ο προπονητής Ανδρέας Μελιγδής

Άλλη μια θλίψη φέρνει στον αθλητικό χώρο, με τον θάνατο του 46χρονου προπονητή Ανδρέα Μελιγδή, οποίος έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων, σήμερα το πρωι 7/1, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του και φυσικά στον Προμηθέα στον οποίον κατείχε επί σειρά ετών τη θέση του διευθυντή των ακαδημιών.

 Ανδρέας Μελιγδής: Το ξεκίνημα στον Προμηθέα

Για πολλά χρόνια, βρισκόταν στην ομάδα του Προμηθέα, από τότε που αγωνιζόταν ακόμη σε τοπικές κατηγορίες του μπάσκετ σε συνεργασία με την διοίκηση και τους προπονητές, οι οποίοι είχαν οργανώσει τα τμήματα υποδομών του συλλόγου σε τέτοιο επίπεδο που ο Προμηθέας έφτασε να πρωταγωνιστεί στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, κατακτώντας μετάλλια σε Εφηβους και Παίδες.

ο Ανδρέας Μελιγδής: Τα μετάλλια και τα βραβεία

Όπως αναφέρουν, η παιδική ομάδα του Προμηθέα είχε κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, εκ των οποίων το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του συλλόγου στο Μέτσοβο!

Ηταν οργανωτικός και σε συνεργασία με τους άλλους προπονητές των ακαδημιών του Προμηθέα δημιούργησαν μια Ακαδημία πρότυπο με 600 και πλέον παιδιά, στα οποία δίνονταν και δίνονται οι σωστές βάσεις στο μπάσκετ.

Συλληπητήρια στην οικογένεια και στην ομάδα του Προμηθέα!

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα