Μαύρη μέρα για το μπασκέτ και τον αθλητισμό: Έφυγε από την ζωή ο προπονητής Ανδρέας Μελιγδής

Άλλη μια θλίψη φέρνει στον αθλητικό χώρο, με τον θάνατο του 46χρονου προπονητή Ανδρέα Μελιγδή, οποίος έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων, σήμερα το πρωι 7/1, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του και φυσικά στον Προμηθέα στον οποίον κατείχε επί σειρά ετών τη θέση του διευθυντή των ακαδημιών.

 Ανδρέας Μελιγδής: Το ξεκίνημα στον Προμηθέα

Για πολλά χρόνια, βρισκόταν στην ομάδα του Προμηθέα, από τότε που αγωνιζόταν ακόμη σε τοπικές κατηγορίες του μπάσκετ σε συνεργασία με την διοίκηση και τους προπονητές, οι οποίοι είχαν οργανώσει τα τμήματα υποδομών του συλλόγου σε τέτοιο επίπεδο που ο Προμηθέας έφτασε να πρωταγωνιστεί στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, κατακτώντας μετάλλια σε Εφηβους και Παίδες.

ο Ανδρέας Μελιγδής: Τα μετάλλια και τα βραβεία

Όπως αναφέρουν, η παιδική ομάδα του Προμηθέα είχε κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, εκ των οποίων το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του συλλόγου στο Μέτσοβο!

Ηταν οργανωτικός και σε συνεργασία με τους άλλους προπονητές των ακαδημιών του Προμηθέα δημιούργησαν μια Ακαδημία πρότυπο με 600 και πλέον παιδιά, στα οποία δίνονταν και δίνονται οι σωστές βάσεις στο μπάσκετ.

Συλληπητήρια στην οικογένεια και στην ομάδα του Προμηθέα!

Related posts

Φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου: Απανωτά «112» σε όλη την Αττική – Εκκενώνεται ο ιππικός όμιλος και 3 σχολεία

Σοβαρό τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό – Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο ο οδηγός

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι