Μαύρα σύννεφα για τη σχέση της Εύας Καϊλή: «Ο Φραντσέσκο με πρόδωσε»

Μαύρα σύννεφα πάνω από τον γάμο της Εύας Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, αφού η ίδια όπως δήλωσε μέσω του συνήγορού της νιώθει προδομένη από τον σύντροφό της και τη στάση του. Υπενθυμίζεται πως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η “τύχη” της Εύας Καιλή για την υπόθεση Κατάρ.

Όσα είπε ο δικηγόρος της Καϊλή

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Καϊλή, ο οποίος ταξίδεψε σήμερα στο Βέλγιο για να συναντήσει την κρατούμενη ευρωβουλευτή που κατηγορείται για χρηματισμό και δωροδοκία από το Κατάρ, η ίδια αισθάνεται προδομένη από τον σύζυγό της.«Είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη και αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της. Τον εμπιστεύτηκε και τη διέψευσε» δήλωσε ο Δημητρακόπουλος στους δημοσιογράφους, ο οποίος ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.Ο Μ. Δημητρακόπουλος συναντήθηκε με τους δικηγόρους της Καϊλή προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία της στις βελγικές Αρχές την Πέμπτη.

«Αύριο δεν θα κριθεί εάν είναι ένοχη ή αθώα αλλά εάν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι» δήλωσε ο Δημητρακόπουλος, ενώ στην ερώτηση για το ποια είναι η εκτίμησή του, ο ίδιος απάντησε ότι «καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι υπάρχουν ισχυρά νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη η Εύα Καϊλή. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία. Με καθαρά νομικά κριτήρια, είμαι αισιόδοξος» είπε.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Καϊλή βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής, και όταν έχει ένα παιδάκι δύο μηνών που την περιμένει, που είναι επί της ουσίας σαν ορφανό, καθώς και ο πατέρας είναι στη φυλακή καταλαβαίνετε ότι είναι ακόμα πιο δυστυχής».

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο του Qatargateκαι τους βασικούς εμπλεκόμενους, Αντόνιο Παντσέρι, Φραντσέσκο Τζόρτζι και Εύα Καϊλή!

Σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα il Fatto Quoditiano περιγράφει μια κινηματογραφική συνάντηση του συζύγου της Καϊλή, με τον «εγκέφαλο» του σκανδάλου, Παντσέρι και αντιπροσωπεία Καταριανών στις Βρυξέλλες στις 10 Οκτωβρίου.

Το δημοσίευμα φωτιά

Σύμφωνα με το δημοσίευμα-«φωτιά» η συνάντηση έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο Steigenberger Wiltcher’s, το οποίο όπως αναφέρει είναι «διάσημο στο Βέλγιο για τους εύπορους πελάτες του με το πάρκινγκ του να είναι γεμάτο Rolls Royce, Jaguar και Ferrari».

Δημοφιλείς Ειδήσεις Χάνεται η Ελλάδα! Σημαντική η μείωση των γεννήσεων
Η ομάδα των Καταριανών με επικεφαλής τον υπουργό Εργασίας Αλί μπιν Σαμίχ αλ Μάρι είχε κλείσει σουίτα στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου, μια ημέρα πριν την ακρόαση του αλ Μάρι από την υποεπιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία θα μιλούσε για τα ανθρώπινα δικαιώματα των εργαζομένων στις προετοιμασίες του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «ο αλ Μάρι ήθελε να προετοιμαστεί για την ακρόαση αυτή που θα πραγματοποιούνταν 30 ημέρες μετά την άφιξη του στις Βρυξέλλες και γι’ αυτό βασίστηκε σε δύο συμβούλους: Τον Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον Αντόνιο Παντσέρι».

Όπως σημειώνει ηil Fatto Quoditiano, Τζόρτζι και Παντσέρι έφτασαν στο ξενοδοχείο μια ημέρα μετά τους Καταριανούς. Μάλιστα, όπως τονίζει, ο σύζυγος της Καϊλή εμφανίστηκε με το παιδί του, το οποίο βρισκόταν μέσα σε καρότσι: «Το ρολόι έδειχνε 6 το απόγευμα της 10ης Οκτωβρίου όταν ο Παντσέρι και ο Τζιόρτζι πέρασαν την είσοδο του ξενοδοχείου. Ο πρώτος κρατούσε έναν λεπτό χαρτοφύλακα ενώ ο δεύτερος έσπρωχνε ένα καροτσάκια μέσα στο οποίο υπήρχε ένα παιδί, πιθανότατα το παιδί που είχε αποκτήσει με την Εύα Καϊλή» περιγράφει το δημοσίευμα.

Το ρεπορτάζ για το Καταρ

Τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι υλικό το οποίο θεωρείται κρίσιμο για τους ερευνητές του Qatargate.

Μάλιστα, όπως τονίζεται κάποια από τα μέλη της αποστολής από τη Ντόχα φαίνονταν να γνωρίζουν καλά τους δύο Ιταλούς, ενώ ο ένας εμφάνισε «ιδιαίτερη οικειότητα με τον Τζόρτζι».

«Η ομάδα που βρισκόταν στο λόμπι συναντήθηκε με έναν Καταριανό που φορούσε λευκό παντελόνι. Οι τέσσερίς τους μπήκαν στο ασανσέρ. Ήταν 6 το απόγευμα και οι κάμερες εστιάζουν στον όροφο που έμεναν οι Καταριανοί. Εμφανίστηκε ένας άνδρας στον διάδρομο ο οποίος ήταν μέλος της αποστολής από τη Ντόχα να σπρώχνει μια κάπως μεγάλη βαλίτσα. Μισή ώρα αργότερα, ο Τζόρτζι φεύγει από το δωμάτιο σπρώχνοντας το καρότσι και εμφανίζεται στο λόμπι του ξενοδοχείου στο οποίο χαιρετάει ένα άτομο από απόσταση. Πρόκειται για μια γυναίκα την οποία οι ερευνητές χαρακτηρίζουν ως “γνωστή” του Τζιόρτζι καθώς “με το δάχτυλό της δείχνει το παιδί από μακριά”. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τιόρτζι επιστρέφει μόνος του στον τέταρτο όροφο. Μια ώρα αργότερα οι δύο Ιταλοί και ο άνδρας με το λευκό παντελόνι αποχωρούν από τη σουίτα. Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν παρατήρησαν ότι ο χαρτοφύλακας του Παντσέρι “ήταν πιο φουσκωμένος από όταν έφτασε (σ.σ. στο ξενοδοχείο)” επισυνάπτοντας και τη σχετική φωτογραφία. Μπροστά στο ασανσέρ ο άντρας με τη μεγάλη βαλίτσα αγκαλιάζει τον Τζόρτζι και επιστρέφει στη σουίτα» περιγράφει αναλυτικά το δημοσίευμα.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»