Μαύρα Χριστούγεννα για την Εύα Καϊλή: Κανείς δεν την επισκέφθηκε στη φυλακή τις γιορτές

Εντελώς μόνη και χωρίς την παραμικρή επίσκεψη πέρασε τα Χριστούγεννα φέτος η Εύα Καϊλή μακριά από την οικογένειά της και ειδικά την 2χρονη κόρη της που λατρεύει.

Τα μοναχικά Χριστούγεννα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, η Εύα Καϊλή, πέρασε μοναχικά τα Χριστούγεννα μέσα στο κελί της, μακριά από την κόρη της, χωρίς να δεχθεί καμία επίσκεψη.Λόγω των εορτών, ήρθε αρκετός κόσμος στις φυλακές για να δει την οικογένειά του, ωστόσο κανείς για την Εύα Καϊλή.Η Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, που κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δολιοφθορά με την εμπλοκή της στο Qatar-Gate, παραμένει κρατούμενη στις φυλακές του Χάρεμ στο Βέλγιο.

Το μενού των φυλακών

Η ίδια, μετράει αντίστροφα μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2023, οπότε και θα κριθεί ξανά το αν θα αποφυλακιστεί με περιοριστικά μέτρα ή θα παραμείνει έγκλειστη.Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων για την Εύα Καϊλή και τις συγκρατούμενές είχε, ως ορεκτικό σούπα σπαραγγιού. Το κυρίως πιάτο ήταν pavé γαλοπούλας με αρακά, καρότα και σάλτσα πιπεριάς.Το επιδόρπιο ήταν dame blanche, ένα γλυκό από παγωτό βανίλια με σαντιγί και ζεστή λιωμένη σοκολάτα καθώς και μάφιν.Το χριστουγεννιάτικο μενού δεν περιελάβανε αλκοόλ. Η διεύθυνση των φυλακών δίνει τη δυνατότητα στις κρατούμενες να αγοράσουν μερικά πράγματα από το κυλικείο, εφόσον τους μεταφερθούν χρήματα στον λογαριασμό του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Τι λένε τα δημοσιεύματα

Στο μεταξύ η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, σε άρθρο της, εστιάζει στην εμπλοκή της Εύας Καϊλή αλλά και στο τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την παράταση της προφυλάκισής της για έναν ακόμη μήνα.Το δημοσίευμα, μάλιστα, αμφισβητεί τους ισχυρισμούς των δικηγόρων της Εύας Καϊλή πως η απόφαση να παραμείνει στη φυλακή οφείλεται στους φόβους για απαγωγή της από μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ. Και εκτιμά πως η βελγική δικαιοσύνη, «βλέπει» κίνδυνο συσκότισης του σκανδάλου.Ο τίτλος του γερμανικού δημοσιεύματος είναι «Περί απληστίας και της προδομένης αγάπης» και ο υπότιτλος «η Εύα Καϊλή στο ρόλο της αθώας διωκόμενης: Πώς το Qatargate βλάπτει τις Βρυξέλλες».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα