«Ματωμένος Μάης» στη Σερβία: Δύο μαζικές δολοφονίες σε λίγες ώρες – Φορούσε σύμβολα Ναζί ο δράστης

Ακόμη ένα μακελειό, έχει συγκλονίσει τη Σερβία, με οκτώ νεκρούς και 13 τραυματίες σε σφαγή κοντά στο χωριό Mλαντόνεβατς, νότια του Βελιγραδίου. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 21χρονου δράστη ονόματι Ούρος Μπλάζιτς

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε λιγότερο από 48 ώρες μετά την ημέρα που ένα 13χρονο αγόρι σκότωσε εννέα άτομα και τραυμάτισε επτά σε σχολείο στο Βελιγράδι, προτού παραδοθεί στις αρχές.

Ο 21χρονος που έσπειρε τον θάνατο

Ο Ούρος Μπλάζιτς, 21 ετών σκότωσε οκτώ άτομα και τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να εξακολουθεί να τον αναζητά, με τη συνδρομή ελικοπτέρων, ενώ στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί και αστυνομικοί σκύλοι.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μετά από έναν νυχτερινό καυγά στην αυλή ενός σχολείου κοντά στο Mλαντόνεβατς ο ύποπτος επέστρεψε με ένα όπλο, άνοιξε πυρ και συνέχισε να πυροβολεί τυχαία ανθρώπους από ένα κινούμενο αυτοκίνητο. Ανάμεσα στα θύματα ένας αστυνομικός και η αδερφή του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu ο δράστης είναι γιος στρατιωτικού. Ο νεαρός άνδρας δεν είχε καταδικαστεί για κάποιο έγκλημα στο παρελθόν αλλά η συμπεριφορά του ήταν «προβληματική» σύμφωνα με ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη