Μαθήματα ζωής: Η 17χρονη Μαρία κράτησε περήφανα τη σημαία και έκανε παρέλαση με αμαξίδιο

Η 17χρονη Μαρία, η οποία βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, πήρε μέρος στην παρέλαση της 25η Μαρτίου, στην Πολίχνη, ενώ δέχθηκε το χειροκρότημα από όλο τον κόσμο.

Η συγκίνηση για την 17χρονη Μαρία

Οι καθηγητές της μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσαν υπερήφανοι που την έχουν στις τάξεις τους. Είναι μαθήτρια του 20 και ένα εξαιρετικό παιδί.

Περήφανος δήλωσε και ο συμμαθητής και σύνοδος της 18χρονης Παναγιώτης Ξουλόγης μιλώντας στο theopinion.gr:

«Χάρηκα που παρελάσαμε για την Ελευθερία, δεν είναι κάτι δεδομένο και καλό είναι να τιμούμε τους προγόνους μας». Στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά αναφέρθηκε ο καθηγητής φυσικής αγωγής του σχολείου, Δημήτρης Τσολακίδης. «Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ίσως και μία συγγνώμη για τον κόσμο παραδίδουμε στα παιδιά. Για τη Μαρία θέλω να πω ότι είναι ένα αξιαγάπητο παιδί, που αυτό που κατάφερε τόσα χρόνια είναι να μας δίνει δύναμη και καθημερινά μαθήματα ζωής».

Η 17χρονη Μαρία, δήλωσε συγκινημένη και περήφανη που κράτησε την ελληνική σημαία. Σημειώνεται πως 19 σχολεία του Δήμου Παύλου Μελά συμμετείχαν στην παρέλαση.

@asteia._♬ πρωτότυπος ήχος – asteia

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα