Μάθημα αυτοεκτίμησης από τη Βίκυ Σταυρόπουλου: «Να κλείνετε τα αφτιά σας όσο διαφορετικοί κι αν είστε»

Βίκυ Σταυροπούλου: Με αφορμή την χθεσινή εμφάνιση των ζευγαριών στο live του J2US στον ALPHA, όπου μας χάρισαν υπέροχες μουσικές ερμηνείες, υπήρχε και μια δήλωση από την κριτική επιτροπή και συγκεκριμμένα της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία μίλησε για τα παραπανίσια κιλά. Μια τοποθέτηση θέλησε να κάνει η κριτής με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα κιλά της μέσα στην εβδομάδα.

Το δεύτερο ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού σόου, ήταν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με την Didi (Αφροδίτη Γεροκωνσταντή), όπου τραγούδησαν το κομμάτι «Λένε».

 Βίκυ Σταυροπούλου: «Να κλείνετε τα αφτιά σας όσο διαφορετικοί κι αν είστε»

Μετά την εμφάνισή της με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη στη σκηνή του “J2US”, η η Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να τονίσει: “Με αφορμή τη στεναχώρια σου από κάποια σχόλια που έγιναν για τα παραπανίσια κιλά σου, ανάμεσα στα εκατοντάδες θετικά σχόλια που πήρες μέσα στην εβδομάδα, θέλω να σου πω το εξής. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είμαστε πονεμένοι, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι πονεμένος. Προσωπικά τους χωρίζω σε δύο κατηγορίες . Σε αυτούς που πονάνε και θέλουν να κάνουν και τον άλλο να πονάει, θέλουν να τον μειώσουν, να τον προσβάλλουν. Και σε αυτούς που επειδή έχουν πονέσει συμπάσχουν, παίρνουν τον άλλο από το χέρι και τον πάνε στο φως. Θέλω όλα τα νέα παιδιά να κλείνετε τα αυτιά σας, να έχετε στόχο, όποιος έχει στόχο και λειτουργεί με άξονα το καλό προοδεύει. Στο λέω βιωματικά γιατί και εγώ όταν βγήκα πριν 20 χρόνια άκουσα από κάποιους σχόλια. 20 χρόνια μετά και 10 κιλά παραπάνω, θέλω να σου πω ότι η ματιά μου στη ζωή και η στήριξη του κόσμου, μου έδωσαν όμορφα πράγματα στη δουλειά μου και στη ζωή μου”.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»