Μαθεύτηκε από τον Μπαλάσκα: «Ερευνώνται οι σχέσεις του Μπαγκλαντεσιανού με τον σύντροφο της 27χρονης Αναστάζια»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας,  μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση στην Κω με την άγρια δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια.

Μιλά για την πολυκροτη υπόθεση

Ειδικότερα, ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας υπογράμμισε ότι ο δράστης έχει αφήσει πολλά στοιχεία πίσω του, που τα ερευνά εξονυχιστικά το τμήμα των ανθρωποκτονιών και πρόσθεσε ότι η ΕΛ.ΑΣ ερευνά και τις σχέσεις του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, ο οποίος θεωρείται ύποπτος, με τον αρραβωνιαστικό της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω λήγει με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο και τα στοιχεία που μιλούν για δολοφονία της άτυχης κοπέλας.

Από την αρχή κατάλαβε η Ελληνική Αστυνομία και οι αστυνομικοί της Κω, ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Ο πρώτος ύποπτος, ο υπήκοος του Μπαγκλαντές προσήλθε στην υπηρεσία της Κω και εκεί αποκάλυψε τις σχέσεις του με το θύμα. Κατάλαβαν οι αστυνομικοί της Ρόδου ότι υπάρχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα και κάλεσαν το ειδικό κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών από την Αθήνα να επιληφθεί, όπου δυο εξαίρετοι αξιωματικοί ήρθαν αμέσως στο νησί. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με πολλές αντιφάσεις που έχει πέσει ο Μπαγκλαντεσιανός. Ακόμη, έχουμε να κάνουμε με συνεργούς, διότι για να μεταφερθεί το πτώμα που βρέθηκε κάτω από ένα δέντρο, χρειαζόταν μεταφορικό μέσο. Και έχουμε να κάνουμε με παράλληλες υποθέσεις, όπως είναι ένα site γνωριμιών – συνοδών που βρέθηκε η φωτογραφία της άτυχης κοπέλας. Οι δηλώσεις και οι καταθέσεις του Μπαγκλαντεσιανού για την πώληση ναρκωτικών, ο βιασμός της και τα αίτια του θανάτου που ιατροδικαστικά αποδεικνύεται ότι ήταν ιδιαίτερα.

Τι ρωτήθηκε ο έμπειρος αστυνομικός

Τι έχει δείξει η ιατροδικαστική έρευνα;

Η πρώτη ματιά του ιατροδικαστή έδειξε στραγγαλισμό και χτυπήματα στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα. Από εκεί και πέρα εξελίσσονται τα πάντα και παίρνουν καταθέσεις από τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών και ως το βράδυ θα έχει βγει μέρος του αποτελέσματος της αστυνομικής δουλειάς.

Εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο κύκλωμα πίσω από την υπόθεση;

Ερευνώνται οι σχέσεις του Μπαγκλαντεσιανού με τον αρραβωνιαστικό – σύντροφο της κοπέλας και την ίδια την κοπέλα, όσον αφορά αυτά που ο ίδιος δήλωσε για την πώληση ναρκωτικών και την ανταλλαγή ναρκωτικών ή είδους. Και εξετάζεται και η συμμετοχή άλλων υπηκόων του Μπαγκλαντές, όπως ο συγκάτοικος του πρώτου υπόπτου στην υπόθεση της δολοφονίας της κοπέλας.

Εσείς από την πείρα σας πιστεύεται ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί άμεσα;

Η υπόθεση δεν χαρακτηρίζεται για τα τσακάλια του ανθρωποκτονιών ως μια δύσκολη δουλειά. Είναι μια υπόθεση με πάρα πολλά στοιχεία: δαχτυλικά αποτυπώματα, τρίχες, DNA, σημάδια, αστοχίες όπως το κινητό και η τοποθέτηση του πτώματος σε ένα σημείο που θα βρισκόταν γρήγορα. Έγιναν λάθη που παραπέμπουν σε σκληρή δολοφονία, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα επαγγελματική.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα