#MasterChefGR Βασίλης, Μάγκυ, Τιμολέων: Ποιος αποχώρησε. Τεράστια αδικία, δάκρυα [video]

Η κόκκινη ομάδα του Master Chef με αρχηγό τον Βασίλη έχασε στην εξωτερική δοκιμασία και οι κόντρες στην κουζίνα του παιχνιδιού ξέφυγαν.

Ακολούθησε η δοκιμασία ασυλίας, με τον Κωνσταντίνο να κερδίζει τον Τιμολέοντα στο καλύτερο πρωινό και τους υπόλοιπους παίχτες της ομάδας να οδηγούνται στην αποψινή ψηφοφορία.

Οι υψηλοί τόνοι οδήγησαν και σε βαριές εκφράσεις όταν οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αιτιολογήσουν την ψήφο τους. Αρχικά ο Δημήτρης μόλις άκουσε την αιτιολογία του Κωνσταντίνου για την ψήφο του στη Γωγώ ανέφερε στην κάμερα:

«Είσαι δυο μέτρα μαντράχαλος και λες ότι σε ψηφίζω γιατί είσαι αδύναμη; Εκείνη την ώρα ήθελα να του ρίξω ένα χαστούκι και να του πω είσαι καραγκιόζης».

Η ένταση δεν έπεσε και στη συνέχεια και καθώς οι παίκτες συνέχισαν να ψηφίζουν. Μάλιστα όταν η Γωγώ ψήφισε τη Μάγκυ, η αιτιολογία της έκανε τον αρχηγό Βασίλη να πει στην κάμερα: «Είναι απίστευτο ότι κρυβόμαστε και δεν μπορούμε να δούμε την αλήθεια. Έχουμε γίνει κατινάρες εδώ».

Ο Τιμολέων με τη σειρά του μπροστά στον Δημήτρη άφησε αιχμές για κλίκες στο σπίτι που τον θέλουν εκτός παιχνιδιού, λέγοντας: «Όσο και να θέλουν κάποιοι στο σπίτι εγώ από το Master Chef δεν φεύγω».

Τελικά αυτός που αποχώρησε με την μικρότερη βαθμολογία είναι ο Βασίλης Χατζόπουλος. Ωστόσο η διαφορά ήταν ελάχιστη ανάμεσα στους 3 παίκτες.

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»