Μαρτυρία κλειδί για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω: «Ήταν μόνο αυτός με την κοπέλα. Δεν ήταν άλλος μαζί»

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις και η υπόθεση έχει φτάσει και στα χέρια της Αγγελικής Νικολούλη, για την εξαφάνιση της νεαρής.

Η εξαφάνιση

Ώρες αγωνίας για την 27χρονη Πολωνή, η οποία αγνοείται από τις 12 Ιουνίου στην Κω. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως για την υπόθεση – θρίλερ πώς συνελήφθη ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός. Η ΕΛ.ΑΣ. αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας να ενισχύεται.

Μία σημαντική μαρτυρία έφθασε στο «Φως στο Τούνελ»

«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Δεν είδα αν ήταν μεθυσμένη. Το μαγαζί που δουλεύουμε είναι από το ξενοδοχείο της κοπέλας γύρω στα 500 μέτρα. Ήρθε μόνη της εδώ, πήρε το κρασάκι και κάτι άλλα πράγματα και κάθισε έξω. Έκατσε περίπου ένα 20λεπτο», δήλωσε η μάρτυρας στο Φως στο Τούνελ για την 27χρονη που αγνοείται στην Κω.

Σχετικά με τον άντρα που έχει συλληφθεί με καταγωγή από το Μπαγκλαντές περιέγραψε η μάρτυρας: «Αυτός είναι πολλά χρόνια εδώ πέρα. Πιο πολύ σε κτήματα δούλευε. Από την κάμερα του μαγαζιού είδαμε ότι ο συγκεκριμένος την πήρε μπροστά από το μαγαζί. Όταν έφυγαν ήταν μόνο αυτός με την κοπέλα. Δεν ήταν άλλος μαζί.

Δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν όσα χρόνια είναι εδώ. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Και αυτή πρώτη φορά είχε έρθει στο νησί. Τον σύντροφό της τον είδα τη μέρα που την έψαχνε, γιατί η κοπέλα πλήρωσε με πιστωτική. Μακάρι να βρεθεί, γιατί όλοι στο νησί είμαστε ανάστατοι».

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα