Μάριος Ιωαννίδης για Survivor 2:«Εγώ πιστεύω ότι είναι ένα τρικ της παραγωγής…»

Ο πρώην παίκτης του “Survivor” σχολιάζει τα πάντα για τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης και τους νέους παίκτες.
Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή “ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΜΑΡΙΑ & FRIENDS” στο “Ράδιο Πρώτο” με παρουσιαστές τους Ζαχαρία Φιλιππίδη και Μαρίας Κάνθερ, βρέθηκε χθες (22/1) ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, τον οποίο θα απολαμβάνουμε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να σχολιάζει τα τεκταινόμενα του “Survivor 2”.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας των “Μαχητών”, σχολίασε τους παίκτες λέγοντας: “Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα των παικτών που μπήκαν τώρα γιατί έγινε στο πρώτο χαμός… Νομίζω είναι το μεγάλο στοίχημα να μην αλλοιωθούν σαν χαρακτήρες, με το να σκέφτονται πως θα στηθώ στην κάμερα, τι πρέπει να πως ή τι είπε ο άλλος στο περσινό…”

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αλλαγή την οποία προέβη η παραγωγή του παιχνιδιού σχετικά με την ατομική ασυλία λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ πιστεύω ότι είναι ένα τρικ της παραγωγής αυτό που έχουν κάνει… Ίσως ξεκινήσουν κάποιες ίντριγκες μεταξύ των παικτών… θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την ατομική ασυλία…”.

via

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα