Μαριάννα Τουμασάτου: «Επί Τέσσερις Μήνες Ήμουν Σε Άσχημη Κατάσταση Και Έπαιρνα Βαριά Παυσίπονα»

Για τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που πέρασε, μίλησε σε μια συνέντευξη η ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου, γεγονός που την ώθησε να προσέξει περισσότερο τον εαυτό της.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι υπέστη βλάβη στο συκώτι, το οποίο σταμάτησε να λειτουργεί φυσιολογικά, λόγω ισχυρών φαρμάκων που λάμβανε για αρκετό καιρό. Όπως ανέφερε, μάλιστα, η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της ήρθε καθώς αντιμετώπιζε το εν λόγω πρόβλημα υγείας.

Επί τέσσερις μήνες ήμουν σε αυτή την κατάσταση και έπαιρνα παυσίπονα βαριά, τα οποία προκάλεσαν και εθισμούς.

«Τα κιλά χάθηκαν γιατί έπρεπε να χαθούν. Λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος στη μέση μου. Από την υπερκόπωση είχε βραχυνθεί το νεύρο και με χτύπαγε, έκλαιγα από τους πόνους και ήταν οι πόνοι οδύνες» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός, εξηγώντας στην συνέχεια πως για να ανακουφίσει τους πόνους, κατέληξε με εθισμό στα παυσίπονα.

Το συκώτι κράσαρε, γέμισε λίπος και δεν μπορούσε να δουλέψει.

«Επί τέσσερις μήνες ήμουν σε αυτή την κατάσταση και έπαιρνα παυσίπονα βαριά, τα οποία προκάλεσαν και εθισμούς. Το συκώτι δεν είναι φτιαγμένο για να παίρνουμε τόσα πολλά φάρμακα, και μάλιστα τόσο βαριά παυσίπονα. Έπρεπε όμως να δουλέψω και έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να διαχειριστώ ούτε τα χάπια του θυρεοειδούς. Αναγκάστηκα λοιπόν να μπω σε μια συνθήκη που θα έπρεπε να προσέξω τον εαυτό μου. Επειδή σε αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζεις, πήγα σε ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Το συκώτι κράσαρε, γέμισε λίπος και δεν μπορούσε να δουλέψει. Τα παυσίπονα τα έχω σταματήσει με πολλή προσοχή από την ώρα που συνήλθα. Το συκώτι δεν δούλευε σωστά, δεν μεταβόλιζε ούτε τις τροφές ούτε τα χάπια ούτε τίποτα» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

ΠΗΓΗ

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»