«Μαμά θα σε πάρω μόλις φτάσω»: Ανατριχιάζει το τελευταίο τηλεφώνημα επιβάτη πριν την σύγκρουση

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων, μετά από την τραγωδία στα Τέμπη. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο αριθμός των νεκρών, έχει φτάσει στους 36.. Παράλληλα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες, για την εύρεση των συγγενών τους, που βρισκόντουσαν στο μοιραίο δρομολόγιο.

Τραγωδία Τέμπη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Συγκλονίζει η μαρτυρία νεαρής κοπέλας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 που αναζητά τον 23χρονο ξάδερφό της που βρισκόταν στο μοιραίο δρομολόγιο το βράδυ της Τρίτης.

«Αγνοείται ο ξάδερφός μου, τον αναζητά η μητέρα του από τα ξημερώματα» είπε η μάρτυρας ενώ ανέφερε πως «είχε έρθει στην Αθήνα για τριήμερο και έφυγε το απόγευμα της Τρίτης για να επιστρέψει στην Αθήνα».

Ανατριχιαστική η περιγραφή της για το τελευταίο τηλεφώνημα του 23χρονου με τη μητέρα του στην οποία ο ίδιος είπε:”Μαμά έχει πάρα πολύ κόσμο το τρένο, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε τρένο, θα σε πάρω όταν φτάσουμε να έρθεις να με πάρεις….” και όπως αποκάλυψε η μάρτυρας λίγο μετά κόπηκε η γραμμή και από τότε τον αναζητούν, καθώς δεν υπάρχει ούτε στις λίστες των νεκρών ούτε και των διασωθέντων.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα