Μαλβίδες: Η πρώτη υποθαλάσσια ενοικιαζόμενη βίλα προσφέρει ύπνο συντροφιά με τα ψάρια και οι φωτογραφίες της μαγεύουν

Οι επισκέπτες του Conrad Maldives Rangali Island έχουν τώρα την ευκαιρία να κοιμηθούν με τα ψάρια χωρίς να φοβούνται.

Αυτό οφείλεται στην πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο – και οι εικόνες της δείχνουν ότι πρόκειται να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα δωμάτια ξενοδοχείου στον κόσμο. Για τους πολύ πλούσιους, δηλαδή – αφού στοιχίζει σχεδόν 60.000 ευρώ η μια νύχτα!

Πρόκειται για μια βίλα δύο ορόφων, της οποίας το ισόγειο βρίσκεται πέντε μέτρα κάτω από τη θάλασσα. Το μοναδικής αρχιτεκτονικής δημιούργημα περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό και μπάνιο και, φυσικά, γυαλί, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να θαυμάζουν την πολύχρωμη θαλάσσια ζωή όπου σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν βρίσκονται!

Η κατασκευή της πολυτελούς βίλας, που ονομάζεται Muraka, έχει κοστίσει 15 εκατομμύρια δολάρια και υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες της απίστευτη θέα στον Ινδικό Ωκεανό.

Η βίλα σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες της εταιρείας Crown και κατασκευάστηκε από την εταιρεία MJ Murphy Limited της Νέας Ζηλανδίας, η οποία ειδικεύεται στην τεχνολογία ενυδρείων.

Η υποθαλάσσια βίλα συνδέεται με την οροφή με στρογγυλή σκάλα.

Στην οροφή, οι επισκέπτες θα βρουν ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, μπάνιο, γυμναστήριο, ενιαίο σαλόνι, κουζίνα, ενώ το μπαρ και η τραπεζαρία βλέπουν προς την κατεύθυνση του ηλιοβασιλέματος.

Στην απέναντι πλευρά της βίλας υπάρχει μια πισίνα με υπερχείλιση.

Το ανώτερο επίπεδο περιλαμβάνει επίσης ένα επιπλέον μεγάλο υπνοδωμάτιο και μπάνιο, το οποίο έχει θέα τον ωκεανό, και είναι ιδανικό για να απολαύσετε τη θέα στον απέραντο ορίζοντα.

Συνολικά, η βίλα Muraka μπορεί να φιλοξενήσει έως και εννέα επισκέπτες.

Ο Ahmeed Saleem, ο επικεφαλής σχεδιαστής της κατοικίας, δήλωσε: “Χάρη στην έμπνευσή μας για παροχή καινοτόμων εμπειριών στους ταξιδιώτες μας, η πρώτη υποθαλάσσια κατοικία στον κόσμο είναι εδώ και ενθαρρύνει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις Μαλδίβες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.”

διαφορετικό

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»