Η Νέα μόδα που σαρώνει: Μαμάδες Βάζουν μακιγιάζ και φτιάχνουν μαλλί,λίγα λεπτά πριν γεννήσουν

Το νέο τρεντ του Διαδικτύου απαθανατίζει γυναίκες που είναι έτοιμες να φέρουν στη ζωή το μωράκι τους και λίγες ώρες πριν φτιάχνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους. Η ανθρώπινη λογική λέει ότι εκείνη τη στιγμή το να σκεφτείς την εξωτερική σου εμφάνιση είναι το τελευταίο που σε νοιάζει, όμως η σύγχρονη ζωή έχει κάνει τις νεαρές μητέρες να περιμένουν τη στιγμή που θα τελειώσει ο τοκετός τους ώστε να…φωτογραφηθούν.

Το τρεντ του Διαδικτύου είναι να μακιγιάρονται λίγο πριν τον τοκετό

Υπάρχουν μερικές περιστάσεις στη ζωή που το να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη είναι το τελευταίο πράγμα που σου περνά από το μυαλό.

Θεωρητικά, ο τοκετός είναι μία από αυτές. Όχι, όμως, όταν ξέρεις ότι κατά την διάρκεια αυτού (και σίγουρα αμέσως μετά) θα πρωταγωνιστείς σε φωτογραφίες και βίντεο που θα έχεις να θυμάσαι για μια ζωή!

Το νέο trend θέλει τις μέλλουσες μαμάδες να μακιγιάρονται πριν ή αμέσως μετά τον τοκετό τους. Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε, μάλιστα, ότι το 68% των γυναικών στη Βρετανία χρησιμοποιούν μακιγιάζ ακόμα και λίγες ώρες πριν γεννήσουν, ενώ οι συσπάσεις στη μήτρα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Γιατί το κάνουν;

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πολλές γυναίκες βρίσκονται στα δωμάτια μαιευτηρίων και περιποιούνται το πρόσωπό τους με επαγγελματικά προϊόντα. Παράλληλα, ορισμένες τραβούν τη διαδικασία με κάμερες για να «ανεβάσουν» στη συνέχεια τα videos στους λογαριασμούς τους στα social media.

«Πήγα στο μαιευτήριο στις 7:30, ο τοκετός διήρκησε 10 ώρες! Χρειαζόμουν κάτι για να με αποσπά από τον πόνο και τις συσπάσεις», δήλωσε η makeup artist Alaha Karimi, για την απόφασή της να μακιγιαριστεί λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι της στη Daily Mail.

Δείτε φωτογραφίες από μαμάδες που μακιγιάρονται εν ώρα τοκετού:

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα